Din bedste chance for at genskabe sange fra iPhone
Kommentar

Din bedste chance for at genskabe sange fra iPhone

Senest opdateret den 14-03-2019 af

På et eller andet tidspunkt kommer du ud for at miste filer fra din iPhone på grund af en af følgende årsager:

 • Sletning af al musik ved et uheld, hvor alle dine sange slettes automatisk.
 • Opdatering eller opgradering af din iPhone, som kan føre til sletning af vigtige musikfiler.
 • Din iPhone bryder sammen eller går i stykker, hvilket sandsynligvis gør, at alle filer og dokumenter, inklusiv musik, vil gå tabt.

Netop fordi du kan ikke forhindre en af disse ting i at ske før eller siden, giver vi dig her udførlig hjælp til at genskabe slettet musik fra iPhone.

Manuel gendannelse af musik på din iPhone

Hvis du ved et uheld er kommet til at slette al musik på din iPhone, kan du bruge denne manuelle fremgangsmåde til at genskabe sange fra iPhone.

 1. Installér iTunes på en PC, hvis du ikke allerede har gjort dette. Åbn iTunes og slet al tilgængelig data, undtagen filerne i iTunes Music-mappen. På denne måde kan du beholde alle sange på din iPhone, der ikke er blevet taget backup af i iTunes.
 2. Tilslut din iPhone til computeren og synkronisér, men slet ikke noget. Tilgå din iPhone fra din computer. Nu kan du få adgang til alle de skjulte filer og mapper fra din enhed.
 3. Åbn iTunes og gå til de sikkerhedskopierede musikfiler. Du kan nu kopiere alle filerne over på din iPhone.

Dette er en af de nemmeste måder til at gendanne slettet musik fra iPhone uden besvær. Da det er nemt og simpelt, kan denne metode bruges af alle.

Senuti

Senuti er et program, der kan bruges til at gendanne tabte sange fra iPhone ved at følge nedenstående fremgangsmåde.

 1. Tjek, at din enhed ikke er indstillet til automatisk synkronisering med iTunes. Dette forhindrer automatisk opdatering af dine iPhone-sange til backup, som kan føre til yderligere sletning af sange fra dit musikbibliotek.
 2. Åbn Senuti uden at synkronisere med iTunes. Skjul sange, der allerede er i iTunes, og læg kun mærke til de filer, der ikke er sikkerhedskopieret.
 3. Nu kan du kopiere sange fra iTunes til din iPhone og genskabe ethvert slettet nummer.

Senuti hjælper dig med automatisk sikkerhedskopiering til iTunes, hvorfor du i tilfælde af sletning ved et uheld kan få adgang til alle filer i din iTunes-database og genskabe alle musikfiler til din iPhone øjeblikkeligt. Dette er en hurtig og effektiv musikgendannelsessoftware til iPhone, som giver dig adgang til alle dine slettede sange fra iPhone og gør det muligt for dig at få dem tilbage nemt.

iPhone Datagendannelse

Hvis du mister data på iPhone på grund af en de førnævnte årsager, er iPhone Datagendannelse den bedste måde at få dine filer tilbage på. Det er den mest effektive datagendannelsessoftware, og du kan bruge det til at skaffe enhver tabt musikfil tilbage på din iPhone ved at følge instruktionerne nedenfor.

Download

Denne shareware giver dig mulighed for at gendanne al musik på iPhone direkte. I tilfælde af, at et teknisk uheld fører til sletning af dine musikfiler, er de ikke tabt for altid. Du kan altså genskabe musikfiler på iPhone direkte med dette program.

Værktøjet tillader dig at genskabe tabte musikfiler til din iPhone fra iTunes og iCloud. Hvis du bruger iTunes som backup, vil alle de tabte filer fra din iPhone kunne genskabes nemt og hurtigt fra iTunes ved at bruge denne software.

gendanne al musik på iPhone

Alt i alt og sammenlignet med Senuti eller den manuelle metode, er iPhone Datagendannelse det bedste valg til at gendanne tabte sange til iPhone. Andre brugbare funktioner hos iPhone Datagendannelse, der gør programmet uundværligt:

 1. Denne musikgendannelsessoftware er ikke kun begrænset til iPhones. Den kan også bruges til at redde data på iPads og iPods.
 2. Før fuldstændig genskabelse af en hvilken som helst slettet fil, giver softwaren dig mulighed for at tage et smugkig på det indhold, du skal til at gendanne.
Rating:4.3 /5(baseret på 17 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilgendanne data, iPhone til PC overførsel, iPhone Tips.Sidst opdateret den 14-03-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen