ApowerRecover er udgivet
Kommentar

ApowerRecover er udgivet

Senest opdateret den 27-06-2017 af

For at imødekomme behovet for at kunne gendanne data udgav Apowersoft den 3. juni 2017 en kraftfuld applikation: ApowerRecover. Dette er et desktop-program, der redder slettede filer på din computer og dine eksterne harddiske, hukommelseskort, kameraer mv. Uanset hvordan du har mistet filerne, kan du ved at benytte denne software, gendanne de mistede filer.

Lad os downloade programmet og gå på opdagelse i dets hovedfunktioner.

Download

ApowerRecovers Ekstraordinære Funktioner

1. Gendan forskellige typer af data fra harddisken

Programmet understøtter følgende filtyper:

Billederjpg, png, gif, psd, bmp, crw, cr2, tiff/tif, etc
Videoermp4, avi, mov, wmv, flv, 3gp, mpg, rm/rmvb, etc
Audiomp3, wav, wma, aif/aiff, ogg, etc
Dokumenterdoc/docx, xls/xlsx, ppt/pptx, pdf, etc
Arkiverzip, rar, 7z, etc
E-mailpst, dbx, etc

2. Gendan mistet partition

Under datagendannelsen skal du vælge filer og placering, inden scanningen påbegyndes. Nogle gange vises dit drev ikke i programmet. Bare rolig! Programmet har en løsning på dette. Når det springer til “Select Location to Scan Files”, er der en mulighed, der hedder “Cannot Find Drive” , hvor der kan søges efter den tabte partition.

Gendan tabt partition

3. Start og Stop nemt

Du får nemt at dette program, også selvom du er ny indenfor dette område. Softwaren har let tilgængelige instruktioner til dig. Du skal blot vælge de(n) filtype(r), du vil gendanne, placeringen, du vil scanne, og så kan du begynde at søge efter data. Hvis du ikke vil gendanne slettede filer, kan du stoppe når som helst.

Stop når som helst

4. Intelligent kategorisering

De fundne filer vises intelligent i forskellige mapper. Programmet opretter to faner: Sti og Type. Så når du går til “Path”, vises en liste med data, hvor dataenes placering på drevet er angivet. Vælges “Type”, vises filerne opdelt efter filtyper.

Detaljerede kategorier

5. Mulighed for preview

Du kan får forhåndsvist data, før du gendanner data. Når scanningen er færdig, vises søgeresultatet i højre side af programmet. Filnavnet, størrelsen og andre detaljerede oplysninger om filerne findes alle her. Når du klikker på en fil, kan du se et preview over informationsfeltet. Med denne funktion kommer du ikke til at tid med at gendanne uønskede data.

Forhåndsvis billede

6. Deep Scan

Hvis de data, du vil gendanne, ikke er på listen med resultaterne fra scanningen, skal du prøve “Deep Scan”. Under informationsfeltet kan du se en knap til “Deep Scan”. Klik på den for at udføre en mere grundig scanning og gendan de slettede filer.

Dyb scan mode

Hvis du har mistet dyrebare data og søger efter en løsning for at få dem tilbage, kan du prøve dette fantastiske program!

Download

Rating:4.3 /5(baseret på 19 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilPressemeddelelse og nyheder.Sidst opdateret den 27-06-2017

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen