Hvordan du kan gendanne en slettet SMS fra iPhone
Kommentar

Hvordan du kan gendanne en slettet SMS fra iPhone

Senest opdateret den 14-03-2019 af

Apples iPhone er i dag næsten en nødvendighed, hvis man skal være en del af samfundet. Med dens brugervenlige muligheder for kommunikation, billedtagning, spil apps, samt andre brugbare funktioner, som man kan have glæde af, er Apples iPhone nok den bedst designede mobiltelefon.

Vi har nok alle glæde af de funktioner, som Apples iPhone tilbyder, især dens SMS funktion. Vigtige beskeder bliver sendt hver dag fra iPhones til iPhones, og nogle gange bliver disse beskeder slettet ved et tilfælde, og har brug for at blive gendannet. Derfor giver vi dig svaret på spørgsmålet ”Hvordan kan du gendanne en slettet tekstbesked fra iPhone?”.

To lette løsninger til at gendanne en SMS fra Apples iPhone

Gendan tekstbeskeder fra iPhone med iTunes

Hvis du har installeret iTunes på din iPhone, så har du en stor chance for, at gendanne dine tabte beskeder samt andre data. Det eneste problem er, at du først er nødt til at gøre brug af backup funktionen i iTunes, før du kan gendanne tekstbeskeder fra iPhone.

Her er nogle simple trin til, hvordan du kan lave en backup af dine SMS’er:

  1. Forbind en iOS enhed med iTunes
  2. Gå til ”Filer” – ”Enheder” – ”Backup”

Før du fortsætter, så tjek om din backup lykkedes, ved at åbne præferencer i iTunes og vælge fanen ”Enheder”. Derfra burde du kunne se navnet på enheden, samt klokkeslettet på din backup. Du kan nu gendanne slettede SMS’er fra iPhone 4S med disse få simple trin.

Her er nogle få simple trin til, hvordan du kan gendanne dine tekstbeskeder

Gå til ”Filer” – ”Enheder” – ”Gendan fra Backup”

Eller

  1. Tryk på ”iPhone” ordet i det øverste højre hjørne af tabellen. Du burde nu kunne se en ny tabel.
  2. Tryk på ”Resumé” fanen.
  3. Tryk på ”Gendan Backup” ved den nederste del af den nye tabel.

gendan fra sikkerhedskopi

iPhone Datagendannelse for at gendanne slettede SMS’er fra iPhone

iPhone Datagendannelse er et risikofrit, effektivt og brugervenligt filgendannelsesværktøj til din iPhone. Som navnet antyder, så kan det bruges som et gendannelsesprogram for dine tabte SMS’er på iPhone. Programmet er også i stand til at gendanne andre filtyper fra iPhone, iPad og iPod Touch.

Download

Ved at bruge det, kan du også gendanne slettede SMS’er fra din iPhone meget lettere. Det gør dig i stand til at hente mange typer tabt data fra en serie af iPhones, uden nogensinde at have foretaget en backup gennem iTunes. Derfor kan du bruge det til at gendanne SMS’er fra iPhone 6 uden besvær. Det er desuden kompatibelt med andre Apple enheder, såsom iPad og iPod Touch.

gendan slettede beskeder på iPhone

Du kan også se en forhåndsvisning af dine tabte beskeder med en forhåndsvisningsfunktion, før du gendanner dine tekstbeskeder fra iPhone. En anden positiv ting ved iPhone Datagendannelse er, at du kan hente alle dine sikkerhedskopierede data fra iTunes.

Som konklusion, iPhone Datagendannelse understøtter 3 metoder for gendannelse

  1. Gendan dine SMS’er direkte fra iPhone – en funktion til at gendanne dine tabte SMS’er direkte fra din iPhone, uden nogen backup.
  2. Hent tabte SMS’er fra din iTunes backup – iPhone Datagendannelse vil indsamle dine tabte SMS’er fra en tidligere backup foretaget gennem iTunes.
  3. Gendan SMS’er fra en iCloud backup – hvis du har lavet en backup af dine SMS’er gennem iCloud, kan gendannelsesprogrammet give dig muligheden for, at gendanne dine tekstbeskeder fra din iCloud backup.

Tips: Administrér dine filer og data til at blive mere organiseret, og derved gøre søgning hurtigere og gendannelse meget mere simpel. Med Apowersofts Gratis Online iPhone Overførsel, som kan overføre alle slags filer til og fra din iPhone, iPad og iPod Touch, kan du organisere og administrere dine filer med lethed, ligesom du vil have det.

At bruge iTunes til at gendanne tabte data kan være smart, men når det kommer til programmets backup funktion, så begynder det at miste sit appel, som et program til at gendanne tabte SMS’er fra din iPhone. Ærligt set, så er vi ikke forberedt på sådan en hændelse. På den anden side, så kan iPhone Datagendannelse gendanne dine slettede SMS’er fra iPhone, uden nogensinde at have lavet en backup af vores data. Selvom begge programmer er lette at bruge, og kan gendanne tabte filer, og er kompatible med de fleste Apple produkter, så kan vi stadig ikke ændre på det faktum, at vi ikke laver backups af vores filer så tit, hvilket gør iPhone Datagendannelse til det ultimative SMS gendannelsesprogram til iPhones.

Rating:4.3 /5(baseret på 79 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilgendanne data, iOS-opsving.Sidst opdateret den 14-03-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen