Sådan gendanner du filer fra Samsung Galaxy S
Kommentar

Sådan gendanner du filer fra Samsung Galaxy S

Senest opdateret den 22-08-2018 af

Jeg kom ved et uheld til at slette alle mine billeder på min Samsung Galaxy S4. Jeg har ingen sikkerhedskopi, da jeg ikke har lavet en backup af dem. Er der nogen, som kan få mine billeder tilbage? Er der et program, jeg kan bruge til at gendanne mine billeder?

Brug Samsung Galaxy Datagendannelsesprogram

Billeder er vigtige, da de bevarer minder fra fortiden. De øjeblikke ville forsvinde, hvis det ikke var for billeder. Med billeder kan øjeblikke leve for evigt. I dag behøver du ikke et digital kamera for at tage billeder, da de fleste mobiler har et indbygget kamera. Samsung Galaxy er en af de mest populære mobiler i dag. Hvis du ved et uheld kommer til at slette dine billeder på din Samsung Galaxy, skal du ikke gå i panik, da du stadig kan gendanne disse billeder. Der er adskillige Samsung Galaxy filgendannelsesprogrammer, som du kan tage i brug, hvis du vil have din billeder tilbage.

Metode et: Datagendannelse til Android

Dette er et kraftfuldt program, som ikke kun kan gendanne slettede billeder, men også data og filer som musik, kontakter, SMS’er og videoer. Udover Samsung Galaxy understøtter den også andre Android-enheder som Galaxy Tab, Galaxy Note, LG, ZTE, Sony, HTC One og HTC M4. Ligegyldigt om du slettede billederne ved et uheld, eller din enhed blev beskadiget eller formateret, så kan denne applikation gendanne dem for dig.

Download

Dette datagendannelsesprogram til Samsung Galaxy S6 skanner din enhed for eksisterende og slettede filer. De slettede filer er røde, så du let kan se forskel på eksisterende og slettede filer. Du kan få vist en forhåndsvisning af den slettede fil, inden du gendanner. Du kan gendanne alle filerne, programmet har fundet, eller du kan vælge mellem dem. Den tillader dig at lave backup af alle data fra din Android-enhed til din computer. Denne datagendannelsessoftware til Samsung Galaxy er sikker, så du behøver ikke at frygte, at dine personlige informationer bliver lækket, når du gendanner og søger efter slettet data.

gendan slettede filer fra Samsung

Udover denne datagendanner til Android har du måske lyst til at bruge Apowersoft Gratis Androidmanager, som du kan bruge til at håndtere din mediedata. Det er en gratis applikation, som lader dig overføre og lave backup af filer fra din Android-enhed til din computer, om det så er Mac eller Windows. Du kan også bruge den til at håndtere applikation, SMS’er og kontakter på din enhed fra computeren.

Metode to: MiniTool Power Data Recovery

Hvis du ikke ønsker at bruge penge på at gendanne filer fra Samsung Galaxy S5, så er der gratis applikationer, du kan bruge. Et af disse programmer er MiniTool Power Data Recovery Free Edition. Det er et værktøj, som kan gendanne slettede eller mistede billeder og andre filer fra din mobil, computer, hukommelseskort, USB-stik og andre hukommelsesenheder. Men, den gratis version lader dig kun gendanne op til 1GB data. Den fulde version giver dig ubegrænset gendannelse, men den koster penge.

MiniTool Power Data Recovery

Sammenligning

Begge applikationer er effektive, når det gælder gendannelse af billeder og andre filer på din enhed, men Datagendannelse til Android begrænser ikke antallet af filer, du kan gendanne. Som skrevet før, så tillader MiniTool Power Data Recovery Free Edition kun datagendannelse af op til 1GB data. De har begge en brugervenlig brugerflade, men Apowersoft er bedre, da den guider dig gennem trinene til, hvordan du gendanner mistede filer på Samsung Galaxy S, som virkelig hjælper begyndere. Hvis du kun skal gendanne små mængder data, så er freewaren udemærket. Men, hvis du skal gendanne alle slettede og mistede filer, bliver du nødt til at bruge Datagendannelse til Android, da det nok løber op i over 1GB.

Rating: 4.3 / 5 (baseret på 32 ratings) Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilAndroid telefongendannelse, Android-genopretning.Sidst opdateret den 22-08-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen