Apowersoft Gratis Android Manager

Apowersoft Gratis Android Manager
Rating: 4.2 / 5 (baseret på 10 ratings) Tak for din rating!
scan it! scan it transfer data

Apowersoft Gratis Android Manager er et smart værktøj til at organisere Android-data på din PC. Dette gratis hjælpeprogram tilbyder muligheden for at håndtere Android-telefoners eller tablets kontakter, apps, beskeder, musik, billeder, videoer og andre filer på din computer.

Udover at håndtere Android på PC, så er den bedste funktion, at du kan synkronisere mellem din Android-enhed og din computer. Ved brug af Android filmanager bliver processen utrolig let, og du kan gemme filer både på din PC og din Android-telefon.

Backup

Android-telefon til PC filoverfører

De fleste Android-telefoner har et SD-kort som hukommelse, men for at undgå at miste dine vigtigste filer, kan du blive nødt til at eksportere billeder og videoer fra din enhed til din computer, som en backup. Apowersoft Gratis Android Manager kan lave backup af dine filer og overføre dem til din PC med ét klik.

Gendan

Gendan eller vælg den lokale fil til Android

Efter at have forbundet din smartphone til Apowersoft Gratis Android Manager kan du starte overførslen til din Android-telefon fra en Mac eller Windows PC. Du kan importere backup-filerne ved at trykke på gendan-ikonet, og så vil du få adgang til dit indhold fra din Android. Vi anbefaler at du placerer musik, billeder eller videoer i en specifik mappe. Du kan gendanne dine mistede mediefiler, hvis du har lavet backup på din PC.

Synkroniser musik

Synkroniser musik, film, billeder og mediefiler

Apowersoft Gratis Android Manager er i stand til at eksportere sange, videoer og billeder fra din telefon til din PC. Med den er det meget let at slette unødige filer i mængder for at øge hastigheden. Du kan endda også afspille, omdøbe og tilføje mediefiler til playlister. Musikelskere er i stand til at vælge en hvilken som helst sang som ringetone. Derudover kan du importere og konvertere lokale filer til Android-optimerede formater.

Kontroller Android-applikationer

Kontroller Android-applikationer fra din computer

Denne Gratis Android Manager fungerer også som app-manager, der kan installere, afinstallere, eksportere, slette og lave backup af apps. Hvis applikationen er installeret på den interne telefonhukommelse, kan du også let flytte den over på et SD-kort. Hvis du kan lide et stykke software, er det let at dele interessante apps med venner via Facebook, Twitter, Google Plus og andre sociale netværk.

Håndter SMS

Håndter dine SMS'er på computeren

Du har også muligheden for at håndtere Android fra PC. Som en gratis SMS-assistent kan denne app tilbyde gratis sms’er i mængder, så du sparer tid og penge. Plus, hvis du har nogle vigtige beskeder gemt på din mobil, som du ikke vil miste, kan du eksportere beskeder fra Android til PC. Derudover, kan du sende og modtage beskeder direkte på din computer med Android enhedsmanager.

Organisér kontakter

Organisér kontakter og personlige informationer

At håndtere Android kontaktpersoner synes at være lettere med Gratis Android Manager. Denne app tillader dig at tilføje, gruppere, slette, redigere, importere og eksportere kontakter på din Android-telefoner. Efter backuppen skal du ikke længere være bekymret for at miste andres kontaktinformationer, bare fordi du skifter telefon eller skifter din serviceudbyder. En anden god ting er, at du kan tjekke og slette alle opkaldsloggene fra din computer.

Promotion-annoncer

Kapcsolódó cikkek

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen