Windows Shutdown Assistant

Windows Shutdown Assistant
Rating:5.0 /5(baseret på 3 ratings)Tak for din rating!

Windows Shutdown Assistant giver dig den bedste løsning til at lukke Windows automatisk. Ikke desto mindre har den flere egenskaber end blot at kunne lukke computeren. Du kan også tilpasse din computer til automatisk at logge af, genstarte, gå i dvale, eller køre programmer og åbne hjemmesider på specifikke tidspunkter. Bare opret aktiviteten, og den vil gøre det for dig uden problemer.

  • Gør din Windows computer i stand til at lukke ned automatisk
  • Planlægge hvilke programmer, filer eller hjemmesider, der skal åbnes på specifikke tidspunkter
  • Giver besked og laver noter for at påminde om begivenhederne
  • Understøtter muligheden for at låse din computer, for at beskytte dine data eller filer
  • Kompatibel med alle Windows operative systemer
  • Fortæller dig med en visuel pause reminder, hvornår du skal holde en pause

Programmet er en Windows nedlukningstimer, som specielt er brugbart, når du skal forlade din computer i et vist stykke tid. Du skal ikke andet end at oprette aktiviteten for at sikre din computer og filer. Plus, den påminder dig også om daglige gøremål ved at lave noter.

Download

slukke Windows automatisk

Simpel Måde at Slukke Windows Automatisk

Windows Shutdown Assistant gør dig i stand til automatisk at lukke Windows i forskellige tilstande. Du har mulighed for at bestemme tidspunktet for, hvornår din computer skal lukke ned. Eller, bare konfigure indstillingerne, så den lukker ned, når computeren ikke har mere strøm, over ophedet, eller ubenyttet i en periode. Det kræver kun to steps at gøre dette – vælg ”Handling” og ”Begivenhed”, herefter vil programmet gøre resten for dig.

understøtter alle Windows

Understøtter Alle Windows Operative Systemer

Dette stykke software virker på alle Windows operative systemer, som inkluderer Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows 2008, Vista eller Windows XP, og det kan hele tiden holde styr på din computer.

planlæg hvornår du skal køre et program

Planlæg hvornår du skal Køre et Program eller Åbne en Fil

Windows Shutdown Assistant hjælper dig med at oprette aktiviteter til at åbne filer, hjemmesider eller starte programmer automatisk. Ved at anvende denne funktion, vil du ikke mere glemme begivenheder. Softwaren vil påminde dig om at arbejde på et dokument eller tjekke en hjemmeside på et specifikt tidspunkt. Det er nemt at oprette flere aktiviteter for at udføre specificerede opgaver hele dagen, og øge din effektivitet betydeligt.

adskillige funktioner

Adskillige Funktioner til at Styre Windows Aktiviteter

Dette program lader dig ikke blot planlægge lukning af Windows PC, men det kan også udføre andre aktiviteter som at logge af, genstarte, slukke eller gå i dvale, og mere. Alle disse funktioner vil hjælpe dig med at håndtere din computer. Efter at have tilføjet disse aktiviteter, kan du flytte, fjerne eller redigere dem i aktivitetslisten, når du end ønsker det. Før aktiviteterne finder sted, vil der poppe et nedtællings-vindue op på dit skrivebord for at gøre dig opmærksom om, at aktiviteten snart indtræffer. I dette tilfælde kan du udføre eller slette aktiviteten med det samme.

sikr computerfiler og data

Sikr Computerfiler og Data

Du har mulighed for at låse din computer og forhindre andre i at bruge den, når du ikke er til stede. Bare sæt tiden og kodeordet, så vil maskinen kræve et kodeord i det stykke tid, du har valgt maskinen skal være låst. Alle brugere bliver nødt til at skrive et kodeord for at logge ind på din computer. Folk uden autorisering vil aldrig have nogen chance for at bruge din computer eller stjæle dine vigtige data og filer.

visuel pause reminder

Brugt som en Visuel Pause Reminder

Det er let at glemme tid og sted, når du er meget koncentreret om dit arbejde, men det kan påvirke dit helbred. Windows shutdown Assistant virker også som et stykke Pause Reminder software, som påminder dig om, når det er tid til at tage en pause. Du er bemyndiget til at redigere i de ord og sætninger, der popper op, og du kan redigere farver, tilføje billeder eller lyd for at påminde dig.

en god hjælper til en travl person

En God Hjælper til en Travl Person

Nogle gange er du optaget pga. dit arbejde på computeren og glemmer nemt nogle vigtige begivenheder. Med Windows Shutdown Assistant, kan du lade din computer vise beskeder på dit skrivebord på specifikke tidspunkter og lave en note som en påmindelse automatisk. Påmindelsen vil blive vist i fuld skærm eller som et pop-up vindue.

Promotion-annoncer

Relaterede Artikler

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen