Apowersoft Vandmærkefjerner er blevet udgivet
Kommentar

Apowersoft Vandmærkefjerner er blevet udgivet

Senest opdateret den 29-06-2019 af

Vandmærket fungerer som et tveægget sværd, der hjælper med at beskytte rettighedsindehaveren af fotos og videoer på den ene side, men på den anden side samtidig gør disse næsten ubrugelige for andre mennesker. Derfor har Apowersoft udgivet sit helt nye produkt, Apowersoft Watermark Remover, den 29. januar 2019 for at hjælpe med at fjerne vandmærker, logoer, datostempler og eventuelle uønskede elementer fra flere fotos og videoer samtidig. Dette desktop-program forenkler hele processen. Med et par enkelte klik kan man få et foto eller en video helt uden vandmærke. Download programmet, og begynd at opleve magien.

Download

Særlige funktioner ved Apowersoft Vandmærkefjerner

1. Forenklet brugergrænseflade

Uanset om du er et computergeni eller ej, vil du se, at programmet er super nemt at bruge med dets brugervenlige grænseflade – tilføj filer, vælg uønskede områder, og klik på knappen “Konverter”. Snart vil et foto eller en video uden vandmærke tone frem uden nogen kvalitetsforskelle i forhold til den oprindelige fil
simple interface

2. Fjern flere billede-vandmærker samtidig

Apowersoft Vandmærkefjerner giver dig mulighed for at tilføje så mange fotos som du vil, hvilket med andre ord betyder, at du kan flere fjerne vandmærker eller uønskede elementer fra flere fotos samtidig. Der er ingen grænse for antallet af filer, og de behandles meget hurtigt. Men jo flere filer du tilføjer, desto længere tid tager det at håndtere dem. De færdige billeder bevarer også den oprindelige kvalitet og filformatet.

remove watermark from image

3. Fjern video vandmærke med et klik

Dette program giver dig også mulighed for at fjerne vandmærke, logo og undertekster fra videoer. Programmet understøtter alle former for videoformater, herunder MP4, WMV, MOV, AVI og mange andre. Så længe videoen importeres, kan du begynde at behandle den. Det er også sådan, at jo større filen er, des længere tid tager det. Øverst på grænsefladen er der en procentværdi, som angiver behandlingsprocessens fremdrift.

remove watermark from video

Hvis du har brug for at klippe nogle klip fra videoen, er Apowersoft Vandmærkefjerner rigtigt godt med den medfølgende enkle video-klipper, som kan bruges til at skære uønskede videodele væk, før du fjerner vandmærker fra videoen.

trim watermarked video

Konklusion

Apowersoft Vandmærkefjerner er en solid løsning, når det gælder at fjerne vandmærker fra fotos og videoer. Det bliver ikke meget nemmere end med dette program, hvis du vil slippe af med irriterende vandmærker, logoer, signaturer, skygger, eller personer i dit foto og video. Download programmet nedenfor, og nyd godt af de fantastiske funktioner.

Download

Rating:4.3 /5(baseret på 11 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilPressemeddelelse og nyheder.Sidst opdateret den 29-06-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen