Sådan sletter du videoer fra din iPhone permanent
Kommentar

Sådan sletter du videoer fra din iPhone permanent

Senest opdateret den 14-03-2019 af

Det har aldrig været nemmere at optage video end i dag. Hvor man engang skulle købe digitalkameraer eller videokameraer for at forevige uvurderlige øjeblikke, giver nutidens teknologi mulighed for at optage film med din smartphone. Og hvad angår populære mobiltelefoner, der tilbyder den bedste oplevelse med videooptagelse, ligger iPhone helt i top. Den har et højkvalitetskamera, der er i stand til at tage billeder og optage video i blændende kvalitet.

Der kan dog komme et tidspunkt, hvor det er nødvendigt at slette videoerne, der er gemt på din telefon. Det kan være, du har brug for at frigøre plads i hukommelsen, slette pinlige øjeblikke eller bare beskytte dit privatliv og rydde op i din enhed. Dette er bare nogle af de mest normale årsager til at slette videoer på iPhone.

Men at fjerne videoer på en iPhone er ikke så let som at klø sig i nakken. For teknisk en proces, sletningsfejl, manglende valgmulighed til sletning, synkroniseringsproblemer eller delvis sletning er bare nogle af de problemer, iPhone-brugere oplever.

Top Fire løsninger til at slette videoer fra din iPhone

Løsning 1: Slet videoer direkte i kamera-appen på iPhone

 1. I hovedmenuen på din iPhone skal du trykke på Kamera-ikonet.
 2. Tryk på „Kamerarulle“ i nederste venstre hjørne.
 3. Når en ny menu kommer frem, skal du trykke på „Kamerarulle“.
 4. Tryk på fanen „Videoer“.
 5. Klik på „Vælg“-ikonet nederst i midten.
 6. Vælg de videoer, du vil slette.
 7. Tryk på „Slet“ og vælg „Slet valgte videoer“ for at bekræfte.

slet videoer i kamera-appen på iPhone

NB: Denne fremgangsmåde kan kun bruges til videoer optaget på din iPhone.

Løsning 2: Slet downloadede eller overførte videoer direkte i Video-appen på iPhone

Det kan være en smule vanskeligt at slette downloadede eller optagede videoer fra din enhed. Som regel er du nødt til at tilslutte din telefon til din Mac eller PC og bruge iTunes for at slette de ting, du ikke vil have på enheden. Men hvad gør du, hvis du ikke er i nærheden af en PC eller du ikke har iPhone-kablet med dig? Hvordan sletter man downloadede eller overførte videoer fra en iPhone? Se nedenfor.

 1. Åbn „Videoer“-app’en på din enhed.
 2. En liste over videoer vil dukke op, hvor du manuelt kan vælge de klip, du vil slette.
 3. Swipe til venstre på en video.
 4. En rød „Slet“-knap vil komme frem til højre.
 5. Tryk på „Slet“-knappen for at fjerne videoer fra din telefon.

slet videoer i Video-appen på iPhone

De to ovennævnte metoder til at slette videoer på iPhone kræver hverken den store viden eller kraftanstrengelse fra din side for at rydde op på din enhed. Til gengæld er der ikke garanti for, at de virker 100% af gangene. Mange brugere beretter om fejl i forbindelse med sletning af videoer, der er blevet overført, downloaded, modtaget eller endda synkroniseret via iTunes. Derudover skal du også tænke på, at slettede filer ikke er permanent fjernet fra din iPhone men kan derimod genoprettes! Hvis du ønsker at slette dine videoer permanent, skal du se de næste løsninger.

Løsning 3: Slet videoer fra iPhone 6 hurtigt

Apowersoft Mobiltelefon Manager er en tredjepartsapplikation, der er specialiseret i at håndtere iPhone og Android-smartphones. Dette værktøj hjælper brugere med hurtig og sikkert filhåndtering, hvilket inkluderer backup, synkronisering og overførsel eller sletning af alle typer filer, såsom beskeder, billeder, musik og apps. Der er ingen grund til bekymringer om kompabilitet med denne app med din telefon. Du kan nemt slette alle videoer fra iPhone 6, endda nemmere end andre typer af iPhones. Dette gratis værktøj er enestående i forhold til lignende apps på grund af dets enkelthed og hurtighed. Se trinene nedenfor at lære, hvordan du bruger det:

 1. Download appen og tilslut din enhed med USB-kabel efter at have startet programmet.

  Download

 2. Tryk på „Tillid“-knappen for at bekræfte tilslutningen af din enhed med PC’en.
 3. Gå til hovedmenuen og klik på „Videoer“-ikonet.
 4. Venstreklik på videoerne og tryk på „Slet“-knappen.

slet videoer fra iPhone hurtigt

NB: Tryk på „Vælg Alle“ for at slette alle tilgængelige videoer.

Udover at kunne slette videoer på din iPhone har dette håndteringsværktøj også funktioner ne „Importer“ til at overføre videoer fra din computer og „Eksporter“ for at flytte til din PC. Med dette magiske værktøj vil du finde det nemt og enkelt at håndtere dine videoer på iPhone og Android smartphone.

Løsning 4: Slet videoer permanent på iPhone

iPhone data cleaner er en sikkerhedsapp, som kan slette videoer, billeder, musik, dokumenter, filer, kodeord, konti, kontakter, SMS’er, MMS’er, apps, bogmærker og meget andet fra din iPhone. Den tilbyder to sletningsmetoder med delvis eller komplet fjernelse. iPhone Data Cleaner-programmet giver dig tre forskellige niveauer af datasletning: Lav for hurtig fjernelse af data, medium for overskrivning af eksisterende/slettede filer og høj for fjerning af personlige konti såvel som personfølsomme data.

Download

 1. Tilslut din iPhone til din PC ved hjælp af et USB-kabel.
 2. Start programmet. Efter automatisk genkendelse af enheden skal du vælge „Erase deleted files“ i hovedmenuen.
 3. I hovedmenuen skal du vælge „Erase deleted files“.
 4. Vælg et passende sletningsniveau til dit behov.
 5. Tryk „Start“ for at begynde sletningen.
 6. Når det er fuldført, skal du klikke på „Done“ og herfra kan du se, hvor meget plads, du har gjort ledig.

Fjern slettede filer

Det smukke ved at bruge iPhone Data Cleaner er, at når først videofilerne er fjernet fra din enhed, er der ingen måde at genskabe dem på. Det er perfekt for brugere, der forærer en enhed til venner eller familie eller sælger sin telefon på eBay. Dette værktøj er desuden ikke kun kompatibelt med iPhone men med alle iOS gadgets, inklusiv iPad og iPod Touch.

Det er nemt at slette videoer på iPhone med de ovenstående tips og tricks. For at sikre dit privatliv bør du dog vælge et program, der sletter videoer permanent. Husk på, at sletning af videoer direkte på din iPhone ikke er ensbetydende med, at de er væk for altid. Genopretningsværktøjer kan stadig genskabe videoerne på en anden iPhone. For at sikre en permanent og sikker sletning af dine videoer fra din iPhone bør du vælge et iOS data-værktøj af højeste klasse.

Rating:4.3 /5(baseret på 25 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tiliOS Tips, mobil manager.Sidst opdateret den 14-03-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen