Hvordan man sletter ringetoner på iPhone
Kommentar

Hvordan man sletter ringetoner på iPhone

Senest opdateret den 14-03-2019 af

Udover iPhone’s indbyggede ringetoner kan brugere tilføje en række tredjepartsringetoner fra iTunes eller andre udbydere. Når de først er tilføjet, vil du finde ringetonen klar til afspilning på din iPhone. Desværre har iPhone dog ikke en valgmulighed til at slette de tilføjede ringetoner. Det betyder, at du er nødt til at gøre brug af en professionel håndteringssoftware til din telefon. Der er dog ingen grund til bekymring, da du kan slette ringetoner fra iPhone med en af de nedenstående metoder.

Tips: De ringetoner, der er forudinstallerede på din iPhone, kan ikke ses i iTunes og kan heller ikke fjernes. De eneste ringetoner, der kan slettes fra din iPhone, er dem, du selv tilføjer til den.

To måder til at slette ringetoner fra iPhone

Slet ringetoner med iTunes

iTunes er det primært brugte værktøj af Applebrugere, når de vil håndtere filer på deres Appleenhed. Dette værktøj kan hjælpe dig med at slette en ringetone på din iPhone. Her er, hvordan iTunes kan hjælpe dig.

  • Åbn iTunes og tilslut din iPhone til computeren. Din iPhone vil automatisk oprette forbindelse til iTunes.
  • Tryk på klokke-ikonet og du vil nu se dine tilføjede ringetoner i iTunes. Højreklik på ringetonen, du vil slette. Vælg “Slet”.
  • Bekræft, at du vil slette filerne ved at trykke på “Slet toner” på pop-up boksen, der kommer frem.

fjerne iPhone-ringetoner

Ulemper: Ved at bruge ovenstående metoder, vil du være i stand til at slette ringetoner fra iPhone. Dog vil ringetonerne både blive slette fra iTunes og din PC ved at bruge denne metode. Du kan altså ikke beholde filen på en af delene. Hvis du bare har brug for at slette ringetonen på din telefon for at frigøre plads eller bare gerne vil have mere fleksible løsninger til rådighed, kan du prøve et mere professionelt værktøj nedenfor:

Slet ringetoner fra iPhone uden iTunes

Et andet fremragende program til at slette ringetoner fra iPhone er Apowersoft Mobiltelefon Manager. Dette værktøj er lavet til at hjælpe Applebrugere med at håndtere filer på deres enheder på en meget enkel måde. Når du skal slette en ringetone, er det eneste, du skal gøre, at sætte kryds ud for filen og slette den. Det er så nemt som at klø sig selv i nakken, og selv en nybegynder kan gøre det. Det tillader dig også at slette alle de ringetoner, du vil, på én gang.

1

Download og åbn programmet

Download denne app til computeren og åben den efter installation.

Download

2

Tilslut din iPhone til PC’en

Når programmet er startet, skal du tilslutte din iPhone til PC’en ved hjælp af et USB-kabel. Bemærk at programmet selv automatisk finder og opretter forbindelse til din iPhone. Når forbindelsen er oprettet, kan du se noget information om telefonen i hovedmenuen.

3

Slet ringetonen

Klik på “Musik”-fanen og du vil se “Ringtones” i venstre del af menuen. Klik på den for at vise alle ringetoner på din iPhone. Afkryds alle eller nogle af ringetonerne, du vil slette og klik på “Slet”-knappen.

fjerne uønsket ringetone fra iPhone

Udover at fjerne ringetoner kan du direkte indlæse og eksportere ringetoner i dette værktøj. Klik på “Importer”- eller “Eksporter”-knappen for at gøre dette. Derudover kan du også håndtere alle andre filer, såsom billeder, videoer, apps, beskeder og endda kontakter. Alt dette kan gøres ved at bruge de forskellige faner.

Dette er de simpleste måder at fjerne iPhone-ringetoner på. Begge er meget brugbare og vil give dig det samme resultat. Hvis du dog vil have noget, der er professionelt, nyt og brugervenligt, anbefaler vi dig at bruge Apowersoft Mobiltelefon Manager, som giver dig mulighed for at slette uønskede ringetoner når som helst. Det er ganske vist bare endnu et skrivebordsværktøj, men det kan meget mere end de sædvanlige programmer, du sikkert tænker på lige nu. Du burde give dig selv muligheden for at prøve det og se, hvad andre loyale brugere af dette værktøj oplever.

Rating:4.3 /5(baseret på 14 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tiliOS-manager, iPhone Tips, mobil manager.Sidst opdateret den 14-03-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen