Hvordan sletter man en Apple-ID fra iPhone
Kommentar

Hvordan sletter man en Apple-ID fra iPhone

Senest opdateret den 14-03-2019 af

Der findes mange årsager til, at man bliver nødt til at slette sin Apple-id fra iPhone. En af dem kan være når man beslutter sig at sælge sin telefon til en genbrugsbutik, eller at give det til en ven eller et familiemedlem. Dette kan også være nyttig når man skifter fra Apple til en anden smartphone leverandør, erstatter hacket konti eller slutter udløbende medlemskaber. De ovenstående årsager er blot nogle af de mest almindelige. Men den vigtigste er at man har brug for at slette ubrugt Apple-id for at beskytte sine personlige oplysninger.

Men sletning af Apple-id er ikke en nem opgave. I modsætning til sletning af et e-mail konti eller sociale netværk medlemskaber, findes der ingen måde én nogensinde kunne slette en Apple-konto, medmindre du giver Apple et certifikat. Det er rigtig at du ikke kan slette en Apple-konto, men du kan deaktivere den eller fjerne den fra din iPhone. Hvis du ønsker at vide, hvordan du nemt sletter Apple-id-konto, læs denne artikel videre.

Løsning 1: Slet en Apple-id på din iPhone direkte

Det er muligt at fjerne Apple-id på din iOS-enhed direkte. Denne metode kræver ikke en computer-forbindelse, iTunes, ekstra programmer osv. Tjek denne nemme vejledning nedenfor.

 1. Klik på ”Indstillinger” ikonet på din iPhone hjemmeside.
 2. Tryk ”iTunes og App store”.
 3. Tryk på din Apple-id.
 4. En dialog-box med tre muligheder vil poppe frem.
 5. Vælg ”Log ud” for at lukke din Apple-id specifikt på den nuværende enhed.

Slet en Apple-id på din iPhone direkte

Efter en succesfuld logout, er din iPhone ikke længere tilknyttet din Apple-konto. Som du kan se, er dette ikke en permanent løsning, men mere af en midlertidig en. Denne metode sletter ikke Apple-id på iPhone, men kun deaktiverer den på en bestemt enhed. Hvis du skifter til en ny Apple-konto, og vil stadig bruge din iPhone, virker denne metode bedst.

Men hvis du søger en permanent løsning til at slette din Apple-id, ville den ovenstående metode ikke hjælpe. Du skal bruge en premium iOS data-sletning software for at kunne fuldstændig fjerne Apple-id fra iPhone.

Løsning 2: Permanent Slet Apple-id med iPhone data Cleaner

Hvis du ønsker at fulstændig slette Apple-id fra din iPhone, kan du gøre dette ved hjælp af softwaren kaldet iPhone Data Cleaner. Dette værktøj er ikke kun i stand til at slette din Apple-konto, men på samme måde kan den slette adgangskoder, kontakter, memoer, påmindelser, noter, kalender-posts, bogmærker, finansielle informationer og alle andre. Hvad iPhone Data Cleaner laver unikt i forhold til andre programmer som tilbyder ligende ydelser, er at den giver nul mulighed for at gendanne slettede data.

Download

Brug iPhone Data Cleaner til permanent sletning af din Apple-id på din iPhone. Den er meget nemt at bruge, her kan du læse hvordan:

 1. Gem og installér iPhone Data Cleaner på din pc.
 2. Åbn programmet og tilslut din iPhone til PC via USB-kabel.
 3. Softwaren genkender automatisk din enhed.
 4. Vælg den ønskede data sletning funktion og klik på ”Start Scan” knappen.
 5. Efter scanning, vælg de filer, du gerne vil slette.
 6. Klik på ”Erase Now” knappen og vent indtil sletning er fuldført.

Fjern slettede filer

Husk, at iPhone Data Cleaner grundigt sletter alle filer på din enhed. For at slette din Apple-konto på iPhone fuldstændig, anbefales det at vælge ”Høj” data sletning niveau. Hvis man vælger ”Høj” niveau kan det tage noget tid før processen er afsluttet. Man kan dog være sikker på, at det vil ikke blot slette Apple-id, men også andre sikkerhedsrelaterede filer såsom finansielle konti, gemte adgangskoder, bank-kontoudtog, transaktioner historie og alle andre.

Hvordan sletter man en Apple-id er uden tvivl ikke en let opgave. Omformatering af ens smartphone eller sletning fra en anden enhed (PC) vil faktisk ikke slette selve kontoen, men vil i stedet fjerne tilknytningen mellem enheden og iPhone. Hvis du ønsker at permanent fjerne din Apple-konto enten for privatlivets skyld eller sikkerhedsmæssige årsager, skal du bruge en effektiv iOS data-rensning system, der ikke giver mulighed for data gendannelse.

Rating: 4.3 / 5 (baseret på 53 ratings) Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tiliOS Tips, iOS-manager, mobil manager.Sidst opdateret den 14-03-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen