Sådan sletter du sange fra iPhone
Kommentar

Sådan sletter du sange fra iPhone

Senest opdateret den 01-12-2015 af

iPhones er populære, ikke kun på grund af dens smarte funktioner, men også på grund af dens evne til at håndtere sange, præcis som en iPod. Det er en af grundene til, at iPhone forbliver en af de mest eftertragtede enheder. Men, der er nogle gange, hvor vi gerne vil af med nogle sange fra vores iPhone og udskifte dem med nogle nye. Så, hvordan sletter man dem rigtigt? Mange iPhone brugere er i tvivl om, hvordan man sletter sange fra iPhone. For at løse dette problem er nogle af de bedste løsninger blevet beskrevet nedenunder.

De bedste måder at slette musik fra iPhone på

Løsning 1: Slet hver enkel sang eller album i musik appen på iPhone.

Den første løsning hjælper brugeren med at slette musik fra iPhone enkeltvis. Den tillader enhver at gå igennem alle musiknumre og så vælge dem, de ønsker at slette. For at bruge denne metode er her nogle trin:

 1. Lås din iPhone op og åben ”Musik”.
 2. Nu får du vist en liste over alle de sange, du har. Du skal bare vælge den sang, som du ønsker at slette og trække hver af dem til venstre.
 3. Efter at du har trukket dem til venstre, vil en ”Slet”-knap komme frem i højre side. For at slette sangen skal du bare trykke på knappen.
 4. Fortsæt trin 2 og 3 indtil du har slettet de uønskede sange.

Slet sang i musik appen på iPhone

Løsning 2: Slet hele musikbibliotek på din iPhone

Den næste metode hjælper brugeren med at slette alle sange fra iPhone. Hvis du vil forny alle dine afspilningslister på din iPhone, vil denne løsning være behjælpelig for dig. Med få tryk vil al din musik, gemt på din iPhone, forsvinde. Dette betyder, at du ikke behøver at slette hver enkelt sang ved at trække dem til venstre. Til denne metode skal du bruge følgende trin:

 1. Lås din iPhone op og åben ”indstillinger”.
 2. Efter det, tryk på ”Generelt” > ”Brug”.
 3. Vent et øjeblik indtil ”Lagringsplads” bliver helt indlæst.
 4. Dernæst tryk på ”Musik”, på listen.
 5. Oppe i højre hjørne er der en ”Rediger”-knap, den skal du trykke på.
 6. For at slette alle sange skal du trykke på ”Slet”-knappen, og så tryk på ”Slet”-knappen en gang mere for at bekræfte, at du ønsker at slette alle sange.

Løsning 3: Slet musik på din iPhone med en tredjeparts-app

Hvis du godt kunne tænke dig en mobilmanager, som lader dig organisere og slette sange mere effektivt, så er Apowersoft Mobiltelefon Manager lige det, du leder efter. Hvis du bruger dette værktøj, vil du være i stand til at arrangere alle dine filer lige fra musik til billeder, kontakter, videoer og så overføre dem til en hvilken som helst enhed. Her er trinene for at slette iPhone musik med dette værktøj:

 1. Download Apowersoft Mobiltelefon Manager. Installer det på din PC.

  Download

 2. Forbind din iPhone til computeren via et USB-kabel.
 3. Når programmet har fundet din enhed, vil den lede dig til dens brugerflade.
 4. Tryk nu på ”Musik”, og så er der en liste over al din på din iPhone.
 5. Efter det vælg alle de sange du vil slette ved at afkrydse boksen ud for hver sang, og tryk til sidst ”Slet” i toppen for at fuldføre processen.

Slet musik på din iPhone med Mobiltelefon Manager

Derudover, hvis du skal fjerne alle dine sange på din iPhone permanent af en eller anden grund, kan du vælge den næste metode.

Løsning 4: Slet sange fra iPhone permanent for at beskytte personlige oplysninger

For øget sikkerhed af din iPhone skal du bruge denne metode. Denne løsning inkluderer et meget kraftfuldt program, som er iPhone Data Cleaner.

Med dette værktøj vil det blive lettere og mere sikkert at fjerne dine uønskede filer. Der er to slettemuligheder og tre datafjernelsesniveauer. Nu kan du slette sange fra iPhone permanent uden at efterlade spor. Så, med dette værktøj kan du ikke kun nyde mere fri plads øjeblikkeligt, men også holde dine personlige oplysninger sikre. Derudover kan denne app arbejde med mange andre filer, så om videoer, billeder, adgangskoder, kontakter, Apple-kontoer, MMS’er, apps, bogmærker og så videre. Her er der en guide til at bruge dette værktøj:

 1. Installer og start iPhone Data Cleaner.

  Download

 2. Forbind din iPhone med computeren via et USB-kabel.
 3. Når programmet har fundet din enhed, vil den føre dig til værktøjets brugerflade.
 4. Vælg nu ”Fjern slettede filer”.
 5. Dernæst, vælg hvilket datafjernelsesniveau du ønsker.
 6. Efter det, tryk ”Start” for at starte oprydningen.
 7. Når processen er fuldført, tryk ”Færdig”.
 8. Du vil så kunne se den nye ledige plads, som du har opnået.

Fjern slettede filer

At slette musik på iPhone er en egenskab, du bør lære, så du kan blive ved med at forny dit musikbibliotek. Det vil sige, at hver gang du sletter en sang, er der plads til en ny. Det anbefales at bruge iPhone Data Cleaner til at slette musik, da det er den sikreste og mest beskyttede måde at rydde op på din enhed på, da du ikke efterlader noget.

Rating: 4.3 / 5 (baseret på 14 ratings) Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilmobil manager.Sidst opdateret den 01-12-2015

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen