Top 5 PNG til PDF Konvertering
Kommentar

Top 5 PNG til PDF Konvertering

Senest opdateret den 21-02-2019 af

Der er mange ting, man skal være opmærksom på, når man skal konvertere PNG-billeder til PDF. Når man skal sende billeder og samtidig ønsker at afskære adgangen til nem redigering, er der ikke noget, der er bedre end PDF-formatet. At finde en konverter, som gør arbejdet for dig, er lige til – der er sandsynligvis tusindvis af dem. At finde en god konverter til at gøre arbejdet for dig er imidlertid vanskeligt. Der er mange faktorer, du skal tage i betragtning. For at gøre arbejdet nemmere for dig, gennemgår vi her de fem bedste PNG til PDF-konvertere, som du så kan afprøve.

Konverter PNG til PDF med online værktøjer

Gratis Billede til PDF Konverter

Hvis du vil konvertere PNG til PDF online, er Gratis Billede til PDF Konverter et af de bedste gratis værktøjer, du kan finde. Det er et enkelt onlineværktøj, men det virker hurtigt, og det tager kun et par klik. Du kan vælge at konvertere fra billedfiler på din egen harddisk, eller du kan bruge webadresser til at konvertere direkte fra internettet.

Free Image to PDF Online

Du kan nemt redigere antallet af sider i din PDF, før du konverterer. Angiv blot en titel, vælg filen/fierne, der skal konverteres, juster antallet af sider, og tryk derefter på “Opret PDF”. Hurtigt, nemt og pålideligt.

online2PDF.com – konverter PNG til PDF

Ligesom Apowersoft-konverteren giver dette onlineværktøj dig mulighed for at samle flere filer i en enkelt PDF. Det er et effektivt og nyttigt værktøj – til mindre projekter. Den maksimale tilladte filstørrelse er 50 MB, og den maksimale størrelse på alle billedfiler, der er sat sammen, er 100 MB. Dette er fint for mindre PDF-filer med lavere kvalitet. For større billeder med højere opløsning kan dette dog være en ulempe.

online2PDF.com

docs88.com – PNG til PDF

Denne smart designede og nydelige lille konverter gør et godt stykke arbejde og konverterer PNG-billeder til en fin PDF. Det er så enkelt, at selv en abe kan anvende den, og designet gør den meget tiltalende. Desværre kan du kun konvertere et billede ad gangen ved hjælp af denne PNG til PDF-konverter, hvilket gør den upraktisk for mange brugere. Når det gælder konvertering af enkeltbilleder, er denne konverter super hurtig og meget nyttig.

PNG til PDF

convertfiles.com – konverter PNG til PDF

Convertfiles.com kan ikke kun konvertere PNG-filer til PDF-filer, men også mange andre filtyper. Det arbejder lidt langsomt, men som et allround-værktøj til konvertering af alle filtyper, herunder konvertering af PNG til PDF, er det ret uvurderligt. Den maksimal filstørrelse er på 250 MB, som kan dække næsten alle større projekter. Hvis du har en stram tidsplan, er det nok bedst, hvis du finder et hurtigere alternativ.

convertfiles.com

Brug skrivebordsværktøj til at konvertere PNG til PDF-fil

ApowerPDF

En mere professionel mulighed er ApowerPDF, som er shareware til PDF aficionados. Alle, som hyppigt anvender PDF-filer, bør så absolut anskaffe sig dette program. Det forenkler og effektiviserer alle PDF-relaterede opgaver –herunder, selvfølgelig, konvertering af PNG-billeder til PDF.

Download

Det er et meget kraftigt program, så konverteringshastigheden er høj, og sværhedsgraden er lav. Alt bliver præsenteret på en lettilgængelig og intuitiv måde, så det er nemt at bruge. Hvis du leder efter lidt mere end blot et værktøj til at gratis konvertering af PNG til PDF, så er det her lige sagen.

konvertere PNG til PDF-fil

Dette er de fem bedste muligheder til at konvertere PNG til PDF-filer, som findes på nettet. De er alle forskellige, og de passer hver især til forskellige behov. Du har mulighed for at eksperimentere med dem hver især, og du kan vælge din egen favorit, ud fra hvad du har lige netop brug for. Det er det, der er vigtigt.

Rating:4.3 /5(baseret på 6 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilBedste konvertere, Billede til PDF, PDF-løsninger og tips.Sidst opdateret den 21-02-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen