Sådan overfører du musik til iPhone uden iTunes
Kommentar

Sådan overfører du musik til iPhone uden iTunes

Senest opdateret den 14-03-2019 af

Apple definerer iTunes som den bedste måde at organisere og nyde musik, du allerede ejer, på, men det kræver ofte meget energi og opmærksomhed at håndtere musik med iTunes. Selvom 43 millioner iPhone brugere gør nytte af iTunes til at håndtere musik, mener mange brugere at det ikke er den bedste løsning til håndtering af iPhone musik, da det ikke er muligt at overføre musik til iPhone uden iTunes. Derfor vil de hellere løbe en risiko og jailbreake deres iPhone for at blive fri for begrænsninger bestemt af Apple.

Et perfekt alternativ til overførsel af musik til iPhone uden iTunes

Du leder nok efter et godt alternativ til iTunes, som ikke kræver jailbreak, men alligevel kan overføre iPhone musik direkte. For at opfylde dine ønsker er her et indlæg, som vil introducere dig til et perfekt iTunes alternativ, så du kan organisere og udvide dit musikbibliotek.

Apowersoft Mobiltelefon Manager er en omfattende mobilhåndteringssoftware tilgængelig på markedet, som kan administrere din iPhone eller Android smartphone. Med dette vidunderlige værktøj kan du overføre, vise, gendanne, lave backup af mobil- eller tabletfiler som musik, beskeder, kontakter, apps, bogmærker, opkaldslog, baggrunde, videoer osv. Dette værktøj oplever specielt ros for dens effektivitet, når det gælder overførsel af musik til iPhone uden iTunes. Kom igang med de nedenstående trin!

1

Download denne app til computeren og åben den efter installation.

Download

2

Forbind iPhone til PC med USB-kabel. Tryk “Stol”, når et notifikationsvindue kommer frem på din iPhone. Efter du går ind på brugerfladen, skal du gå ind på “Musik” i toppen.

3

Under musikmenuen vil du kunne se alle eksisterende iPhone musiknumre. Bare importer downloadet musik fra PC eller andre enheder til iPhone. Med få klik kan du overføre musik til iPhone.

overføre musik til iPhone

4

Tryk “Afbryd forbindelsen” for at afbryde forbindelsen til din iPhone efter du er færdig.

Multifunktionelle musikfunktioner

Hvis du kun bruger dette værktøj til at overføre musik, har du ikke brugt det fuldt ud. Faktisk indeholder dette program forskellige musikværktøjer:

1. Slet musik permanent for at få mere plads

Dette værktøj tillader dig at slette enhver sang på din iPhone permanent for at rydde på drn, så du kan få andre sange over på din iPhone, uden du behøver at tænke på fri plads.

2. Kategoriser musik for at personalisere dit musikbibliotek

For at gøre dit musikbibliotek mere personligt er denne app designet med en “Ringetone”-funktion, så du kan sætte ethvert stykke musik som din mobilringetone. Derudover kan du placere din musik i en mappe, da denne enhed bliver sat i “Ny gruppe”. Med denne dejlige funktion kan du frit overføre musik til iPhone uden iTunes for at personalisere dit musikbibliotek.

personalisere dit musikbibliotek

3. Få vist musikinformation for at se mere

Du kan lære mere om din iPhone musik, da mobilmanager tilbyder detaljerede informationer om musikken så som størrelse, længde, kunstner, album og år, som alt sammen giver dig et overordnet indblik i dit musikbibliotek.

4. Forbind to enheder på samme tid for at overføre musik

Denne mobilmanager er perfekt kompatibel med Android og iOS smartphones. Hvis det ønskede musik er gemt på andre iDevices eller Android smartphones, kan du hurtigt overføre musik mellem de to enheder, da denne mobilmanager kan forbinde to mobiler og overføre data mellem disse.

forbind to enheder på samme tid

Uden jailbreak kan denne app tilfredsstille alle dine behov for at få musik til iPhone uden iTunes. Alle musikfunktionerne findes også til billeder, videoer, kontakter, osv. Uden iTunes og jailbreak kan denne app overføre data på en effektiv måde. Som en alsidig app kan mobilmanager opfylde næsten alle dine krav til iPhone håndtering.

Udover ovenstående gode iTunes alternativer går listen videre og videre. Der er bl.a. også iTools, DiskAid, SynciOS, Google Play Music, men de har alle nogle ulemper og defekter. For at bruge mindre af din dyrebare tid skal du bruge dette værktøj til at overføre musik til iPhone uden iTunes.

Rating:4.3 /5(baseret på 57 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tiliOS Tips, mobil manager, PC til iPhone overførsel.Sidst opdateret den 14-03-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen