Hvordan overfører man film til iPad uden iTunes
Kommentar

Hvordan overfører man film til iPad uden iTunes

Senest opdateret den 01-02-2018 af

Før i tiden så man ofte film i fjernsynet eller i biografen. Sammenlignet med disse traditionelle måder at se film på, giver en iPad os en mere fleksibel og bekvem måde at nyde film, både på farten og derhjemme. Selvom iTunes tilbyder et bredt udvalg af film til iPad, er dette ikke gratis, og det er ofte besværligt at købe film fra iTunes store. Derfor spørger du måske: Hvordan overfører man film til iPad uden iTunes? Denne artikel besvarer netop dette spørgsmål ved at give en vurdering og anbefaling af følgende værktøjer, der hjælper iPad-brugere med at flytte film til iPad uden iTunes.

Smart løsning til at overføre film til iPad uden iTunes

1. Det bedste valg til at overføre film til iPad

2. Gør brug af iTunes til at overføre film til iPad på en smart måde.

At lægge film over på en iPad er meget nemmere, hvis de er i et format, der er kompatibelt med Apple-enheder. Desværre er dette sjældent tilfældet for videofiler, hvilket som regel betyder, at der skal en del konverteringsarbejde til for at gøre det muligt at overføre film. Heldigvis findes der et fantastisk værktøj, som ganske simpelt tillader dig at overføre film i forskellige formater til din iPad uden at bruge iTunes eller kræve, at din enhed er jailbroken.

Let og enkel måde at flytte film til iPad uden iTunes

Apowersoft Mobiltelefon Manager er et omfattende håndteringsprogram til tablets og smartphones, der bruger iOS eller Android. Denne enhedsadministrator er blandt de foretrukne hos mobilbrugere på grund af dens evne til hurtigt at overføre filer mellem PC og iPad. Du kan uden problemer overføre film i et hvilket som helst format til din iPad uden brug af andre værktøjer.

  • Download dette filmoverførselsprogram længere nede på siden og installér det på din PC.
  • Download

  • Åbn programmet og tilslut din iPad til din PC med et USB-kabel. Sæt kryds ved “Tillid”, når notifikationsboksen kommer frem på din iPad og spørger, om du stoler på denne app.
  • Når der er oprettet forbindelse, kan du gå til “Videoer” og se alle de film, der allerede ligger på din iPad.
  • Klik på “Importer”-knappen, vælg de film, du vil overføre fra din computer og bekræft ved at klikke på “Open”-knappen. Inden for ganske kort tid vil du være i stand til at flytte film til iPad uden iTunes.
  • overføre film til iPad uden iTunes

  • Når overførslen er fuldendt, kan du afbryde forbindelsen mellem din iPad og computer ved at klikke på “Afbryd forbindelse”-knappen.

Udover at kunne overføre film kan du også bruge dette håndteringsprogram til at flytte andre videoer. Hvis du har brug for at slette uønskede film for at frigøre plads eller eksportere dine iPad-film til andre enheder for sikkerhedskopiering, vil dette program helt sikkert være tilfredsstillende. Desuden kan du også bruge dette program til at håndtere, se, genoprette og sikkerhedskopiere data fra din tablet eller mobil, inklusiv sange, videoer, fotos, beskeder, kontakter, apps, bogmærker, opkaldshistorik og baggrundsbilleder. Du har altså mulighed for at lave al slags håndtering af din iPad i et og samme program. Denne enhedsadministrator er derfor en fremragende løsning til at overføre film til iPad uden iTunes.

iTunes – Vær forsigtig, når du bruger det til at lægge film over på din iPad

iTunes er et alternativ til filmoverførsel for iOS-brugere, men at lægge film over på din iPad er en kompliceret proces. Før du kan bruge iTunes til at synkronisere film til din iPad, skal du have konverteret dem til et format, der er godkendt af iTunes, og importere dem til dit iTunes-bibliotek. I løbet af denne proces dukker der mange notifikationsbokse op, som beder dig om bekræftelse. Vær forsigtig her, da du kan risikere at miste data ved at vælge forkert bare én enkelt gang i løbet af denne proces, en risiko, der ofte giver brugeren en følelse af magtesløshed. Dette er en af de vigtigste grunde til, at mange moderne Apple-brugere foretrækker at bruge tredjepartsapplikationer såsom Apowersoft Mobiltelefon Manager, iTools, iExplorer eller Dropbox til at overføre film til iPad istedet for at bruge iTunes.

lægge film over på din iPad

Ved at bruge de forskellige løsninger til at overføre film til iPad uden iTunes er du i stand til at se film fra flere forskellige kilder. Sammenlignet med andre programmer og metoder til filmoverførsel er Apowersoft Mobiltelefon Manager den bedste, når man ser på sikkerhed, effektivitet og enkelthed.

Rating:4.3 /5(baseret på 18 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tiliOS Tips, mobil manager.Sidst opdateret den 01-02-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen