Fantastiske værktøjer til overførsel af billeder fra iPhone til iPad
Kommentar

Fantastiske værktøjer til overførsel af billeder fra iPhone til iPad

Senest opdateret den 01-02-2018 af

Nu til dags er der et stigende antal mennesker, som bruger iPhone eller iPad til at tage billeder i deres hverdag. For bedre at kunne se og dele disse billeder bruger folk ofte deres iPad, da den har en bedre opløsning. Hvis du leder efter en måde at overføre billeder fra iPhone til iPad på, så er du kommet det rigtige sted hen, da dette indlæg vil introducere nogle specifikke metoder til det.

Tre metoder til at overføre billeder fra iPhone til iPad

Hvis du indtaster de rigtige søgeord i Googles søgefelt, vil der komme utalige resultater frem, som viser, hvordan man overfører billeder fra iPhone til iPad. Selvfølgelig er alle resultater ikke gode nok til at løse problemet. Her er en vejledning, som vil give dig tre perfekte løsninger på dit problem.

1. Apowersoft Mobiltelefon Manager

2. Phone Transfer

3. iCloud

Apowersoft Mobiltelefon Manager – overfør billeder fra iPhone til iPad effektivt

Apowersoft Mobiltelefon Manager er, som et af de bedste mobilhåndteringsprogrammer, tilgængelig på markedet. Den modtager stor ros for dens funktion til at overføre forskellige filer mellem iPhone og iPad. Den er også behjælpelig med andre ting, da den tillader dig at overføre, se, gendanne og lave backup af data fra mobil eller tablet som billeder, musik, videoer, beskeder, kontakter, apps, ibooks, opkaldslogs og andre filer på Windows.

1

Download dette billedoverførselsværktøj fra internettet og installer det på PC.

Download

2

Forbind både din iPad og iPhone til computeren med et USB-kabel. Tryk ”Stol” når dialog-boksen popper op på din iPhone eller iPad.

3

Overfør billeder til PC ved at trykke på ”Eksporter”.

overfør billeder fra iPhone til PC

4

Tryk ”Importer” for at overføre billeder fra PC til iPad. På under ét minut kan du effektivt kopiere iPhone billeder til iPad.

overføre billeder fra PC til iPad

5

Tryk “Afbryd forbindelsen” for at afbryde forbindelsen til din iPad og iPhone efter du er færdig.

Hvis du ønsker at slette nogle billeder, skal du blot trykke på “Slet”-knappen. Programmets brugere kan også let håndtere deres billedbiblioteker, da det også giver dig mulighed for at lave en ”Ny Gruppe”, så du let kan kategorisere dine importerede billeder. Derudover er programmet fuldstændig kompatibelt med iOS styresystemer. Uden at bekymre dig om enhver videregivelse af fortrolige oplysninger kan du sikkert overføre data mellem forskellige telefoner.

Phone Transfer – Overfør billeder fra iPhone til iPad direkte

Phone Transfer er et andet værktøj specielt designet til frit at overføre forskellige filer så som musik, billeder, video, SMS’er, lyd, opkaldslogs, osv. mellem iDevices, Android, Blackberry og Symbian. Det bliver brugt af mange til at overføre billeder mellem mobiler. Den er brugervenlig, og på få trin kan du dele billeder mellem iPhone og iPad.

Du bliver nødt til at downloade denne mobiloverfører fra internettet og så installere den på PC. Efter du har åbnet programmet, kan du forbinde både din iPhone og iPad til PC via et USB-kabel. Tryk ”Start” for at forbinde iPhone og iPad til denne mobiloverfører. Vælg ”Billeder” for at overføre billeder fra iPhone til iPad. Til sidst kan du trække kablet ud af iPhone eller iPad.

photo stream

Denne Phone Transfer tillader dig også at lave backup af og gendanne data. Hvis du har fået en ny telefon, kan denne overfører med lethed overføre filer fra din gamle mobil over til din nye, uden videregivelse af personlige informationer.

Ulemper: Læg mærke til at denne mobiloverfører kun tillader dig at overføre alle billeder fra en enhed til en anden. Hvis du kun vil overføre nogle af dine billeder, vil det være bedre at bruge en af de andre værktøjer.

iCloud Photo Stream – Overfør billeder fra iPhone til iPad trådløst

iCloud Photo Stream er en god måde at dele billeder, taget af en Apple enhed, på. Hvert Apple ID får 5GB gratis plads til at gemme forskellige filer fra sit iDevice. Og, hvis din iPhone og iPad er tilsluttet samme Apple ID, og du er forbundet til Wi-Fi, vil Fotostream dele din uploadede billeder til dine andre iOS enheder. Brugere kan uploade hele sin billedsamling fra deres mobil til iCloud, så de kan ses på deres andre enheder. Følg trinene nedenunder for at bruge denne metode til at overføre billeder fra iPhone til iPad.

Åben indstillinger på din iPhone > Vælg “iCloud” i menuen og log ind med dit Apple ID > Tryk på ”Fotos” for at vælge billeder > Skift ”Min Photo Stream” til grøn, så du kan se, hvor mange billeder den har uploadet til din iCloud-konto. Gør det samme på din iPad, og sikr dig at din iPad har samme Apple ID som din iPhone. Til sidst skal du blot gemme billederne på din iPad.

billeder fra iPhone til iPad

Ulemper: Fotostream gemmer højest uploadede billeder i 30 dage, og dernæst bliver de slettet fra iCloud. Derudover, kan du maks. have 1.000 billeder der.

Ovenstående er tre gode måder at overføre billeder fra iPhone til iPad på. Alle metoderne er brugbare og handy. Du skal blot have en viden om, hvordan du overfører billeder, og så vil du med lethed kunne sende billeder til iPad. Selvfølgelig, hvis du kender en bedre metode, vil vi gerne høre om den.

Rating:4.3 /5(baseret på 12 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tiliOS Tips, mobil manager.Sidst opdateret den 01-02-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen