Guide til den bedste Skærmoptager til Android
Kommentar

Guide til den bedste Skærmoptager til Android

Senest opdateret den 20-08-2018 af

Nutildags sidder Android på en stor markedsandel i mobilindustrien. På grund af et væld af apps udviklet til Android bliver livet mere og mere festligt. Det er derfor også uundgåeligt, at folk ønsker at dele ting fra deres mobil med andre over lang afstand eller bare optage noget interessant på deres mobiler. En af de smarteste måder at gøre dette på, kan være ved at optage en video af skærmaktiviteten. Selvom der findes mange forskellige optagerapps på markedet, kan det være forvirrende og svært at finde et effektivt værktøj, der passer til én. Denne artikel vil derfor lave en liste og finde den bedste skærmoptager til Android med både fordele og ulemper taget med i overvejelserne.

I. Bedste løsning til skærmoptagelse på Android

En højt anbefalet og let tilgængelig app er Apowersoft Screen Recorder. Den gør det muligt at optage demoer, instruktionsvideoer, spil og andre skærmaktiviteter på din Android-telefon. Der er mange indstillingsmuligheder, såsom opløsning, bit-rate og frame rate. Udover at optage din skærm kan du også tilføje billeder fra dit webcam, og lyden fra din telefon og din mikrofon kan også optages på samme tid. Med alle disse kraftfulde features er app’en utrolig nem at bruge, selv for en nybegynder.

skærmoptager til Android

Desuden indeholder programmet en funktion til at skjule apps, du ikke vil optage. Du behøver heller ikke at roote din telefon for at optage skærmen på Android. Dog understøtter app’en kun Android 5.0 og nyere versioner.

Fordele: Rooting kræves ikke, understøtter optagelse af både video og lyd på mobilen.

Ulemper: Understøtter kun Android 5.0 eller nyere.

Bemærk venligst, at Apowersoft også stiller en computerversion af Android-optageren til rådighed, der kaldes Apowersoft Android-optager. Dette program kan spejle og optage enhver skærmaktivitet fra Android på computeren. Nogle Android-enheder ældre end 5.0 understøttes også. Du kan downloade og bruge det nedenfor.

Download

II. Andre skærmoptagere til Android

1. Metode, der kræver root – Rec.

Rec. er en skærmoptager til Android, der er godkendt af administratoren og giver dig mulighed for at optage din telefons skærm og gemme den som video. Dog kræver denne app, at du rooter din enhed, før du kan bruge den. Med dette værktøj kan du optage video med mikrofonlyd (ikke systemlyd) i op til fem minutter. Før du optager, kan du indstille bitrate, optagelseslængde og bevægelsesgenveje. Du skal dog betale for at ophæve tidsbegrænsningen på optagelsen. Det er virkelig et brugbart program til at lave instruktionsvideoer omkring apps og gameplay.

Rec.

Fordele: Nemt at bruge og understøtter bevægelsesgenveje (Ryst telefonen for at stoppe optagelsen).

Ulemper: Kræver rooting af telefonen og understøtter kun Android 4.4 Kitkat eller senere. (Ingen rooting er påkrævet til Lollipop 5.0+-versionen af Android).

2. Simpel metode – SCR Screen Recorder Free

SCR er endnu en app, du kan bruge til at lave skærmoptagelse på Android Lollipop, og det giver dig mulighed for at optage skærmen i op til 3 minutter (Du kan opgradere til en betalt version for at fjerne denne begrænsning). Det giver dig et indstillingspanel, hvor du kan ændre videokodning, opløsning, bit-rate og billedetransformation. Denne app kan optage din enheds interne lyd, når du optager skærmen. Dog kræver denne app også rooting undtagen på Android Lollipop 5.0.

SCR

Fordele: Understøtter optagelse af mobillyd.

Ulemper: Den gratis version giver kun mulighed for tre minutters optagelse og vil tilføje et vandmærke til hver enkelt video.

Alle de ovennævnte optagere kan bruges til at optage skærmen på Android. Ser man generelt på de fire nævnte løsninger, er Rec. og SCR meget begrænset i længden af skærmoptagelsen. I stedet for disse tre muligheder vil Apowersoft Screen Recorder altså være det bedste valg, da det ikke blot indeholder basale optagelsesfunktioner, men også mange ekstra funktioner.

Rating:4.3 /5(baseret på 13 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilAndroid-optager.Sidst opdateret den 20-08-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen