Hvordan man konverterer fra MP4 til FLV
Kommentar

Hvordan man konverterer fra MP4 til FLV

Senest opdateret den 18-08-2018 af

Som værende en af de mest populære videoformater, har MP4 en fremragende række funktioner og kvalitet, som er tæt på den originale DVD video kvalitet. Denne type af fil er også i stand til, at gemme andet mediedata, såsom undertekster, billeder, objekt- og scenebeskrivelser. Ved at drage fordel af disse funktioner, er MP4 blevet anvendt bredt til, at gemme lyd- og videodata. Dog er MP4 et relativt ukomprimeret videoformat, hvilket ofte kan gøre filstørrelsen stor.

Sammenlignet med MP4, så har FLV en mindre filstørrelse, hvilket gør den lettere at dele med andre. I øjeblikket har de fleste hjemmesider med video adopteret FLV filer, til at vise online streams, da de ikke bruger mange computer- og netværksresourcer. Folk kan se og downloade FLV videoer med lethed, selv på et langsomt netværk. Derfor vil FLV være et godt alternativ til MP4, når det kommer til deling og filstørrelsen. I de følgende afsnit, kan du lære mere om hvordan du konverterer fra MP4 til FLV med lethed.

Online applikation til konvertering

i

Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter

Denne applikation er et 100% gratis program, som tillader dig, at foretage konverteringer på en hjemmeside direkte. Det giver dig forskellige lyd- og videoformater, som kan bruges til outputfiler, såsom MP3, WAV, FLAC, AAC, MP4, FLV, MOV, AVI, osv. Inden for kort tid, vil konverteringen være færdig, uden tab af kvalitet. Udover disse standard funktioner, er der også et hurtigt redigeringsprogram sammenkoblet med online converteren, som tilbyder op til flere forskellige muligheder for, at ændre opløsningen, bitraten, stereoraten, trimme videoen samt meget mere. For at vide hvordan du anvender dette program, til at konvertere fra MP4 til FLV, kan du følge de nedenstående trin.

 • Navigér til siden for Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter.
 • Tryk på knappen ”Gennemse”, for at indlæse en lokal MP4 fil.
 • Vælg ”FLV” som outputformatet.
 • Tryk på ”Konvertér” knappen for at vælge den ønskede filsti og starte opgaven.

konvertere MP4 til FLV

ii

Free Online File Converter

Gratis Online Fil Converter er et kendt online program til, at konvertere flere forskellige typer af filer, inklusiv lyd, video, billeder, dokumenter, e-bøger, arkiver og så videre. I mellemtiden tilbyder programmet også diverse formater til konvertering, såsom FLV, MP4, MOV, AVI osv. Med denne applikation kan du konvertere din fil til ethvert ønsket format, uden tab af kvalitet. Programmets intuitive brugergrænseflade tillader brugere, at få en forståelse for funktionerne med blot nogle få glimt. Du kan også anvende den følgende guide til, hvordan du omdanner MP4 til FLV video.

 • Besøg siden for denne online converter.
 • Vælg dropdown menuen ”Video converter” og vælg ”Konvertér til FLV” og tryk da på ”Go” knappen.
 • Tryk på ”Vælg fil” for at uploade din lokale MP4 videofil.
 • Tryk på ”Konvertér fil” for at starte konverteringen.

online file converter

Udover dette, kan online konverteringsopgaven muligvis stoppe, hvis dit netværk ikke er så godt. For at løse dette problem, kan du overveje, at anvende det professionelle program i stedet.

Professionel program til konvertering

Apowersoft Video Konverter Studio

Apowersoft Video Konverter Studio er et godt værktøj til, at foretage konvertering af mediefiler med. Det tilbyder massevis af lyd- og videoformater, såsom MP3, AAC, OGG, FLAC, AVI, FLV, MKV osv. Dette program kan fungere som en effektiv MP4 til FLV converter, som endda også tilbyder nogle andre praktiske værktøjer, såsom et videoredigeringsværktøj, en videodownloader, en skærmoptager og et værktøj der kan lave MV’er. Der er mange redigeringsmuligheder tilgængelige i videoredigeringsværktøjet, som tillader dig, at trimme, beskære video klip, tilføje vandmærker, undertekster til videoen, og endda personliggøre billedeeffekter (såsom lysstyrke, kontrast mætning osv.) Du kan gøre følgende, for at anvende dette program.

Download

 • Download og installér converteren på din computer.
 • Start applikationen og tilføj en MP4 fil.
 • Tryk på ”Profil” og vælg ”FLV” som outputformatet.
 • Tryk på ”Konvertér” knappen for at starte.

MP4 til M4A konverter

Opsummering

Alle programmerne, som er listet ovenfor, er fremragende til, at konvertere fra MP4 til FLV. Dog kan online værktøjerne være ustabile, hvis din netværksforbindelse er langsom. Det er anbefalet at man gør brug af Apowersoft Video Konverter Studio, når man ønsker at anvende disse slags værktøjer. Konverteringsværktøjet samt de andre yderligere funktioner er meget hjælpsomme.

Rating:4.3 /5(baseret på 14 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilKonvertere online videoer, Konvertere videoformat, Video Konverter.Sidst opdateret den 18-08-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen