Apowersoft Mobiltelefon Manager 2.0 udgivet
Kommentar

Apowersoft Mobiltelefon Manager 2.0 udgivet

Senest opdateret den 20-04-2016 af

I dag er Apowersoft meget stolte af at kunne annoncere udgivelsen af Apowersoft Mobiltelefon Manager 2.0 til verdenen. Vi har arbejdet på Mobiltelefon Manager 2.0 i adskillige måneder og gjort vores bedste for at lave den perfekt. Du vil blive positivt overrasket, når du afprøver softwaren.

Dette mobilhåndteringsværktøj er forbedret en del siden version 1.0. Den har en mere enkel brugerflade, forbedrede funktioner til at håndtere musik, billeder, videoer, kontakter, beskeder, applikationer, bøger og andre filer. Den gør dig også i stand til at tage screenshots på telefonen og se telefonskærmen på PC’en.

Lad os tage et nærmere blik på dens vigtigste funktioner nu. Vi tror, du vil kunne lide den efter at have læst alt om dens fantastiske funktioner.

Download

Videovejledning

Her er en detaljeret og grundig videovejledning til Apowersoft Mobiltelefon Manager 2.0.

Nøglefunktionerne i Apowersoft Mobiltelefon Manager 2.0

1. Optimeret brugerflade

Selv hvis du er nybegynder, vil du finde det super let at forbinde din enhed til Apowersoft Mobiltelefon Manager på computeren. Den viser dig hurtigt, hvordan du åbner USB debugging mode til Android enheder, forbind din Samsung mobil til den via WiFi eller forbind din iPhone 6 Plus til værktøjet.

2. Understøtter håndtering af to enheder på én gang

Hvis du har to eller flere mobile enheder, kan det være ubelejligt for dig at håndtere en af gangen. Dette nye værktøj kan hjælpe dig af med det problem. Du kan forbinde to enheder med forskellige eller ens styringssystemmer, og så styrer du mobilerne som en leg, på én gang.

styre to enheder

3. Håndter alt det vigtigste på mobilen

Du vil muligvis slette tusinder af billeder på din telefon eller importere nogle sange til din tablet osv. Hvordan gørr du det? Nu kan du nøjes med et værktøj – Apowersoft Mobiltelefon Manager 2.0, til at importere/eksportere data, slette uønskede mobilfiler, vælge ringetoner, svare på beskeder, håndtere kontakter, afinstallere apps og meget mere. Sagt med få ord – du kan styre alt på din enhed på ét samlet sted.

administrere filer

4. Sikr din data på mobilen

Er du altid nervøs for at miste vigtige kontakter eller opkaldslogs på din telefon? Bare rolig, du kan bruge dette værktøj til backup af kontakter, beskeder, opkaldslogs, bogmærker og apps på PC. Ved at bruge gendannelsesfunktionen kan du få alle backup data tilbage ubesværet.

tilbage og genoprette

5. Tjek al information på din telefon

Når du har forbundet din telefon til Mobiltelefon Manager på din PC, kan du ikke blot se basisinformation for din mobil, men også en detaljeret version. Du kan finde ud af mobilens mærke, model, batteriniveau, opløsning, firmware version, hukommelse, mediefiler og så videre.

detaljerede oplysninger

6. Tag screenshots med ét klik

Selvom man kan tage screenshots på telefonen ved at trykke på hjem og volume-knapperne, er det nogle gange besværligt. Bare tryk på kameraikonet på brugerfladen og så tager den screenshots.

tage screenshot

7. Spejl mobilen på PC’en

På grund af telefoners små skærme kan det være svært at dele skærmene online eller med vennerne tydeligt. Mange apps på Play Store, som kræver rodadgang, tillader dig at spejle din telefonskærm på PC’en. Ligegyldigt om du har rodadgang eller ej, kan du se din telefonskærm på din PC via dette værktøj. Endnu bedre, den kan holde kvaliteten af billedet på store skærme som telefoner.

visning i fuld skærm

8. Andre gratis services

Dette program har mange brugervenlige gratis online services som videokonvertering, skærmoptagelse, lydoptager og videodownloader.

apps online

Apowersoft Mobiltelefon Manager til Android

1. Gratis og handy

Apowersoft Mobiltelefon Manager til Android tilbyder dig at forbinde din enhed til PC-versionen ved at scanne en QR kode eller indtaste en verificeringskode. Det vil være belejligt for brugere, der ikke har et USB, til at forbinde deres enhed til programmet. Da det er en lille applikation, tager den ikke meget af telefonens batteri.

handy

2. Filmanager

Kombineret med filemanagerværktøjet tillader den dig at håndtere filer på hukommelseskort, SD-kort eller filer du har downloadet til enheden. Den kan undlade større filer, så du kan slette skrald eller uønskede små filer. Alle mediefiler inkluderende billeder, musik, videoer og dokumenter kan blive slettet, kopieret, klippet eller delt via appen.

filer

3. App Manager

Hvis du har installeret for mange spil, musik, shopping apps eller andet, vil din telefon blive langsom. Med hjælp fra App Manager værktøjet er du i stand til at afinstallere mængder af apps hurtigt.

apps

4. Flere praktiske funktioner

Designet specielt til vores kunder, vi har udviklet andre brugbare og ofte benyttede værktøjer såsom QR kode skanner, Lommelygte, Hotspot og Tethering. Og Mobiloverførselsværktøjet tillader dig at overføre en bred vifte af data som billeder, apps, musik, videoer og filer blandt telefoner med få klik.

flere værktøjer

Alt i alt, Apowersoft Mobiltelefon Manager 2.0, som har et innovativt design er højteknologisk og har adskillige funktioner, vil være førstevalget, når man kigger på software til håndtering af telefonen. Klik på download-knappen nedenunder for at starte din rejse med håndtering af mobile enheder lige nu!

Download

Rating: 4.3 / 5 (baseret på 20 ratings) Tak for din rating!
Postet af: Oprettet tilmobil manager. Sidst opdateret den 20-04-2016

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen