Gratis video til iPod konverter – Konverter video til iPod MP4
Kommentar

Gratis video til iPod konverter – Konverter video til iPod MP4

Senest opdateret den 21-03-2019 af

Hvorfor konvertere videofiler til iPod?

iPod‘en er en lille enhed, som lader dig se videoer og lytte til musik, hvor end du er. Den blev skabt af Apple for ti år siden, og i dag er der en del forskellige modeller: iPod Shuffle, iPod Nano, iPod Classic og iPod Touch. Enhederne har det til fældes, at de alle er designet til altid at være med dig, og det differentierer dem fra f.eks. dit TV. Hvis du kører med bussen eller har en kort pause på arbejdet, kan du let tage din iPod frem og se dit yndlingsprogram – forestil dig at du i stedet skulle bære rundt på dit TV! Men, et TV har også dets fordele: Du kan bare sætte en DVD i afspilleren, og så kan du øjeblikkeligt se filmen på skærmen. Men med en iPod, hvordan får man en fil over på enheden?

Der kan dog opstå et problem, hvis du vil se en video i et format, f.eks. VOB, på din iPod, da dette format ikke understøttes af en iPod, og derfor bliver du nødt til at konvertere formatet til et andet. For eksempel understøtter Apple iPod MP4, M4V og MOV videoer. Der findes adskillige videokonverteringsværktøjer, som kan tage en video i ét format og give dig videoen i et andet format. På den måde kan du se lige det, du har lyst til, på din iPod. Men, med et stort udbud opstår der altid problemer; hvilke af konverterne er rent faktisk gode?

Løsning 1: Gratis online måde at konvertere video til iPod på

Allerførst ser vi på en gratis måde at konvertere video til iPod på. Du har allerede betalt for din iPod, så hvorfor ville du have lyst til betale for at konvertere videoer til den?

Den letteste metode at konvertere videoer til iPod format på er at bruge Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter. Hele videokonverteren er online og gratis tilgængelig, hvilket betyder:

  • Du behøver ikke at betale noget for at konvertere videoer til iPod MP4, M4V og MOV formater.
  • Du behøver ikke at downloade specielt software. Det hele foregår online, og du kan gøre det i tre trin.

Du skal først åbne din video- eller filmfil og dernæst vælge dit outputformat (Til iPod, iPod Touch og andre Apple enheder, MP4 fungerer rigtig godt!), og til sidst skal du starte konverteringen. Du kan også vælge andre populære videoformater, hvis du skal bruge videoen til noget andet, og du kan også vælge, hvilken kvalitet videoen skal være i. Du kan lade være at ændre på indstillingerne, og så vil Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter bruge de samme indstillinger som inputfilens.

konvertere video til iPod

Løsning 2: Sharewaren til konvertering af videofiler til iPod

Nu da vi har kigget på den gratis video til iPod konverter, bør vi også nævne, at der findes andre programmer, som kan konvertere video til Apple iPod, f.eks. sharewaren Apowersoft Video Konverter. Programmet, vi har nævnt før, tillader dig at konvertere videoer til iPod Touch gratis, men dette program giver dig meget mere frihed.

Download

Med den kan du konvertere videoer til et hvilket som helst video- eller lydformat. Derudover kan du også tilføje en masse effekter så som trimning og beskæring af videoen, du kan også tilføje undertekster. Du kan bruge nogle mere avancerede funktioner, bl.a. kan du konvertere mængder af videoer på én gang. Det betyder at alle videoerne bliver konverteret i henhold til de samme indstillinger, så du ikke skal tilpasse indstillingerne til hver enkelt video manuelt. Du kan simpelthen bare lade Apowersoft Video Konverter konvertere alle videoerne automatisk. Den kan også samle adskillige videoer i én, hvilket er meget brugbart, hvis du har en film som er i forskellige dele (f.eks. hvis du har skåret reklamerne væk).

konvertere video til iPod

Tips – Apowersoft Gratis Online iPhone Overførsel

Efter du har konverteret en video til iPod format, er den næste ting du skal gøre at oveføre den konverterede video til iPod’en. Blandt andre metoder bliver dette gratis online værktøj betragtet som en af de bedste iPod overførselsapplikationer. Den tillader dig at overføre forskellige filer mellem iPhone/iPad/iPod og PC, uden begrænsninger. Med den er iTunes ikke længere en nødvendighed, hvis man skal importere eller eksportere medieindhold. Den understøtter alle iPod modeller perfekt. Derudover kan du også håndtere dit iOS device på computeren.

For at bruge denne software skal du gå på dens hjemmeside og klikke ”Kør applikation”. Efter appen er startet, forbind din iPod til PC via et USB-kabel. Når de er forbundet, kan du overføre videoen over på iPod på få sekunder. Og så kan frit nyde dem, når du har lyst.

overføre videoen over på iPod

Rating:4.3 /5(baseret på 22 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tiliOS Tips, Konvertere videoformat, Video Konverter, Video konverter kilde.Sidst opdateret den 21-03-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen