Konverter gratis AVI til MOV på Mac OS
Kommentar

Konverter gratis AVI til MOV på Mac OS

Senest opdateret den 13-08-2020 af

AVI-formatet er et multimedieformat, som er en forkortelse af Audio Video Interleave. Lige netop dette format er standardformatet hos mange multimedieenheder, når man automatisk gemmer en video. Men, det er ikke det eneste format, som er i stand til at afspille videoer. MOV formatet er også et multimedieformat, som lidt åbenlyst står for Movie. Dette format er det hyppigst brugte format, hvis man ønsker at brænde en DVD. Formatet er også et af de mest understøttede formater, som er godt at bruge, hvis man bruger programmer som QuickTime Player og Windows Media Player.

Jeg havde brug for at konvertere alle mine AVI film fra AVI til MOV på min Mac, og det bedste værktøj til dette var AVI til MOV konverter Mac freeware. Jeg skulle finde en hurtig og praktisk måde at konvertere 3 videofiler fra AVI til MOV, gratis, på min Mac, på under én time. Jeg ville lave en videocollage til min datters fire års fødselsdag på en DVD. Heldigvis for mig varede ingen af videofilerne mere end 10 minutter.

Tips og tricks til konvertering af avi til mov på mac gratis

Jeg har lavet en dybdegående internetundersøgelse for at finde måder at konvertere AVI til MOV på Mac gratis og fandt adskillige hjemmesider, som kunne dette. Jeg skulle bruge den hurtigste, som ikke krævede andre værktøjer, tilmeldinger eller havde uventede virusser. Derfor har jeg kigget på nogle få firmaer, som kan konvertere på MAC gratis. Blandt disse sider fandt jeg leawo videokonverter, Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverterr og iSkysoft videokonverter. Efter at jeg havde tjekket hver side, fandt jeg ud af at den bedste konverter fra AVI til MOV på Mac var Apowersofts, da den ikke krævede nogen opsætning og man kunne bruge den direkte online, gratis. Du skal bare uploade dine AVI filer og vælge MOV som outputformat, og så har du dine MOV filer på få sekunder. Du kan få et indblik i, hvordan man gør det i nedenstående video.

konvertering af avi til mov på mac gratis

Faktum er, at jeg virkelig ikke havde lyst til at downloade endnu et program til min computer, bare for at gøre det. Derfor fravalgte jeg de to andre hjemmesider. Så, jeg valgte at bruge Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter til at konvertere AVI til MOV på Mac, gratis. Processen var så simpel og dejligt hurtig, at jeg besluttede mig for at konvertere et par ekstra videoer, i den tid jeg havde planlagt til at konvertere de første tre videoer.

Jeg var så begejstret for kvaliteten af videoerne, og hvor simpelt det var at konvertere AVI til MOV på Mac, at jeg besluttede mig for at afprøve nogle af de andre tilgængelige formater, f.eks. MP4. Selv det format virkede også perfekt! Det var et fremragende valg at konvertere AVI til MOV på Mac gratis ved hjælp af Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter!

konvertering af AVI til MOV

Alternativer til konvertering af AVI til MOV på macintosh

Jeg fandt ud af en anden god måde at konvertere AVI til MOV eller MP4 på, på min Mac – man kan bruge DVD Soft Videokonverter Pro til Mac. Du skal dog downloade den, og den koster 45,95$. Men, efter at have set mine konverterede videoer fra AVI til MOV og MP4 på min MAC, konverteret med Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter, kunne jeg ikke se nogen grund til ikke at opgradere. Du skal kun betale én gang for DVD Soft Videokonverter Pro til Mac, og der er ingen medlemskab, og så giver den fantastisk kvalitet. Konverteren tilbyder endda en gratis prøveversion, som jeg prøvede med det samme. Bare for at afprøve fordelene!

Download

Ikke desto mindre, giver jeg Apowersoft Gratis Online Video Lyd Konverter en tommel op. Jeg giver endda den hurtige og professionelle DVD Soft Videokonverter Pro, som kan bruges til større konverteringer, to tomler op. Disse kvalitets videokonvertere hjalp mig med at konvertere mine videoer fra AVI til MOV og MP4 på Mac, gratis, og gav mig ekstra fritid.

Rating:4.3 /5(baseret på 18 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilVideo Konverter.Sidst opdateret den 13-08-2020

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen