Bedste JPG til PDF-software i 2018
Kommentar

Bedste JPG til PDF-software i 2018

Senest opdateret den 21-02-2019 af

Mange dokumenter gemmes som JPG-formater for at sikre filens høje kvalitet og størrelse. JPG er et af de mest almindeligt anvendte formater, når det gælder til lagring og overførsel af filer. Men det hænder, at din lærer beder dig gå ud for at tage nogle billeder af motiver i naturen, og så efterfølgende sende dem i PDF-filformat. Så spekulerer du på, om der findes en løsning til at konvertere JPG-filer til PDF. Heldigvis har vi oplistet den bedste JPG til PDF-software nedenfor.

5 fremragende JPG til PDF-software

Apowersoft Free Image to PDF Online

gratis JPG til PDF konverter

Dette er et webbaseret værktøj, der er specialiseret i at konvertere dine billeder til PDF. Med dette kan du uploade alle de billeder, du har brug for at konvertere til PDF-dokumenter uden begrænsninger. Dette værktøj er tilgængeligt til dine Windows-, Mac-, Android- og iOS-enheder. Desuden giver det dig mulighed for at tilføje baggrundsfarve samt kantfarve til din PDF. Den mest slående fordel ved dette program er, at det ikke begrænser filstørrelsen eller antallet af filer. Det virker også problemfrit. Det glatte brugerinterface giver klare instruktioner til brugerne, og brugerne vil derfor ikke få problemer med konverteringen af filer.

PDF Converter

PDF Converter grænseflade

Et andet online JPG til PDF-program er PDF Converter, som er et onlineprogram, der kan konvertere forskellige filformater som Word, Excel, PowerPoint og andre filer til PDF og omvendt på alle platforme. Dette værktøj understøtter også JPG til PDF. Men hvis du vil have adgang til ubegrænsede konverteringsmuligheder uden forsinkelse, skal du købe et medlemskab. Men så får du også adgang til alle de avancerede funktioner i dette program, som bl.a. omfatter øjeblikkelig konvertering uden ventetid mm.

iLovePDF

iLovePDF

iLovePDF gør det nemt for brugerne at konvertere JPG til PDF. Det er et kraftfuldt one-stop PDF-websted, som indeholder mange nyttige PDF-løsninger, fx konvertering af PDF og tilføjelse af PDF-sidetal. Desuden lader denne gratis JPG til PDF-konverter indstille, om filen indeholder margen, og den hjælper dig med at omorganisere billederne før konverteringen. Også billedernes layout kan justeres via dette fantastiske værktøj. Og det er kompatibelt med din Windows-pc og Mac.

iSkysoft PDF Editor 6

iSkysoft PDF Editor

iSkysoft PDF Editor 6 er et desktop-program, som findes til både Windows og Mac. Dette all-in-one PDF-værktøj kan mere end blot at konvertere PDF – det kan også anvendes til at redigere din PDF. Og endnu bedre: det har en “Batch Process”, som kan behandle PDF-konvertering. Men hvis du vil konvertere JPG til PDF, skal du bruge programmets “Create PDF” -funktion. Imidlertid kan denne JPG til PDF-software kun konvertere et billede til et PDF-dokument frem for at kombinere flere billeder til PDF.

Icecream PDF Converter

IceCream Converter

Dette er en enkel men kraftfuld PDF-konverter. Den giver dig mulighed for at konvertere mange forskellige typer filer til PDF. Den understøtter bla. Følgende formater: JPG, PNG, TIFF, MOBI, DOC, HTML og mange flere. I modsætning til de tidligere nævnte værktøjer giver denne mulighed for at vælge, om du vil flette alle filer til en. Dette program har en enkel brugergrænseflade, så selv en nybegynder kan anvende det. Derudover kan du downloade og installere det på dit Windows-pc og Mac.

Konklusion

Efterhånden som internettet er blevet mere og mere omfattende, er der nu hundredvis af PDF-værktøjer til rådighed. Hvis du er ude efter gratis og lettilgængelig JPG til PDF-software, bør du overveje Apowersoft Free Image til PDF Online, PDF Converter og iLovePDF, som alle kan anvendes uden installation af software. Men hvis du vil konvertere uden adgang til internet, er iSkysoft PDF Editor 6 og Icecream PDF Converter gode til dette.

Rating:4.3 /5(baseret på 14 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilBedste konvertere, Billede til PDF.Sidst opdateret den 21-02-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen