Apowersoft GIF blev udgivet
Kommentar

Apowersoft GIF blev udgivet

Senest opdateret den 23-07-2019 af

For at imødekomme behovene hos brugere, der ønsker at lave deres egne GIF’er, har Apowersoft udgivet et nyt produkt, Apowersoft GIF, den 21. juni 2019. Denne software er til at lave animerede GIF’er, der giver brugerne mulighed for at skabe GIF’er fra videoer, fotos og GIF’er. Den er nemt at bruge, men alligevel kraftfuld, som alle kan bruge til at skabe en fantastisk GIF på få minutter. Download softwaren og start med at oprette dine GIF-animationer.

Download

Særligt fremhævede funktioner ved Apowersoft GIF

1. Optag din skærm og gem som GIF

Apowersoft GIF giver dig mulighed for at optage computerskærmen, webkameraet og tavlen og derefter gemme billedet i GIF- eller AVI-format i høj kvalitet. Du kan optage hele skærmen eller et område, du selv har valgt.

vigtigste funktioner i Apowersoft GIF

2. Kraftfuld GIF-editor er indbygget

Med den alsidige editor kan du se og endda redigere GIF/video/fotos ramme efter ramme. Den giver dig mulighed for at indsætte, slette, beskære og rotere rammerne. Hertil kommer, at den også har værktøjerne til at tilføje tekst, vandmærke, rammer, sløring og andre specielle effekter til din fil. Du kan få forhåndsvist alt i realtid for at få det bedste resultat, før du gemmer det.

indbygget GIF-editor

3. Konverter hurtigt videoer/fotos til GIF

Du kan hurtigt oprette en animeret GIF fra videoer, rå GIF’er og billeder. Så længe du importerer filerne i softwaren, kan du begynde at producere dine GIF’er med enkelte klik.

konverter til GIF

Konklusion

Apowersoft GIF er virkelig et komplet GIF-værktøj, der omfatter alle værktøjer, som folk har brug for til at skabe en perfekt GIF-animation. Uanset om du er en erfaren bruger eller en nybegynder, vil du hurtigt vænne dig til den intuitive brugergrænseflade.

Rating:4.3 /5(baseret på 15 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilPressemeddelelse og nyheder.Sidst opdateret den 23-07-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen