Sådan gendanner du fotos fra Android-mobiler
Kommentar

Sådan gendanner du fotos fra Android-mobiler

Senest opdateret den 17-08-2018 af

Med den seneste udvikling af mobiltelefoner, specielt nyere Android smartphones, kan du næsten gøre alt med dem. Du kan sende beskeder, ringe til din elskede via et videoopkald, lave noter, spille visuelt flotte spil, optage fantastiske videoer, tage smukke billeder og meget mere. Men, med denne udvikling er der også kommet flere virusser, systemfejl, softwareopdateringer og menneskelige fejl, som kan forårsage en uønsket sletning af billeder.

En ting de fleste Android-brugere særligt bekymrer sig om er, at de ved et uheld sletter deres filer. Billeder er guld værd, de minder os om mindeværdig øjeblikke. Hvis du er en af de uheldige, som uheldigvis har slettet deres billeder, skal du ikke være ked længere, da der er effektive måder at gendanne slettede billeder fra Android på.

Sådan gendanner du let fotos fra Android

Metode 1: Datagendannelse til Android

En af de bedste software tilgængelig, til at gendanne slettede billeder fra din enhed, er Datagendannelse til Android. Med dette skrivebordsprogram kan du ikke blot gendanne slettede billeder, men også andre dokumenter som SMS’er, kontakter, videoer og musik. Programmet er let at bruge, og det er kompatibelt med kendte Android smartphones og tablets. Du kan bruge det til Samsung Galaxy S6, Samsung S5, Note 3, HTC One, Sony ZTE, LG og alle andre.

Du kan bruge denne billedgendannelsessoftware, til Android, til at gendanne mistede filer fra formaterede, misbrugte, afbrudte og virusinficerede SD-kort. Derudover kan den skanne, søge, synkronisere og lave backup af filer på din PC. Den har en indbygget forhåndsvisningsfunktion, som tillader dens brugere at se billedet eller filen, inden de faktisk gendanner dem. Den er meget brugbar, da den fjerner forkerte filgendannelser og uønskede datahentninger. Softwaren er forholdsvis simpel, alt du skal gøre er:

 1. Download den seneste version af programmet og installer den på din PC.

  Download

  Bemærk: Vær sikker på at du har nok batteri. Vi anbefaler, at du minimum har 20%.

 2. Åben programmet og forbind din Android-mobil via et USB-kabel.
 3. Hvis din enhed blev genkendt automatisk, kan du blot følge de næste trin, men ellers skal du tillade „USB debugging“ på din mobil under „Indstillinger“ og „Udviklerindstillinger“
 4. Tryk på den grønne „Start“ knap for at starte enhedsanalysen.
 5. Når analysen er gennemført, lav en enhedsskanning.
 6. Tryk „Stol“ på din Android-mobil, og tryk så „Start“ på din PC.
 7. Vent på at gendannelsesprocessen færdiggøres.
 8. I venstre side skal du vælge en kategori.
 9. Blot tryk på „Galleri“ for at gendanne slettede billeder fra Android-mobil.
 10. Få en forhåndsvisning og dernæst tryk på „Gendan“-knappen for at gendanne.

gendan slettede filer fra Samsung

Ovenstående er en trin-for-trin vejledning til brug af Datagendannelse til Android. Du lærer, hvordan man gendanner mistede eller slettede fotos. Men, den koster lidt penge, hvis du skal have den fulde version. Der er dog en gratis prøve-version tilgængelig for brugere, som endnu ikke har taget stilling.

Metode 2: Gratis Fotogendannelsesapplikation fra Play Store

T2J Photo Recovery er et gratis værktøj tilgængelig på Google Play Store, som hjælper dets brugere med at gendanne slettede billeder fra Android-mobil. Den kræver ikke rodtilladelse, og du kan bruge den til enten interne- eller eksterne hukommelseskort. Dette værktøj viser dig dit slettede billede i et miniaturebillede og kan lave dem om til JPEG-filer, som du kan gemme på din enhed. Det er en lille applikation på 131K og understøtter Android version 2.2 og op.

T2J Photo Recovery

Men, bemærk at du, med den gratis version, kun kan gendanne 3 billeder, og så bliver du nødt til at købe PRO-version, hvis du vil gendanne flere billeder. Med 2.2 stjerner er det ikke en særlig god brugeranmeldelse, men du kan prøve programmet, og se om det virker.

Aldrig mist dine dyrebare øjeblikke og fantastiske billeder på din enhed. Med disse Android fotogendannelsesprogrammer og mobile værktøjer kan du let gendanne billeder fra Android på et split sekund. For fremtidig sikring af dine billeder anbefaler vi, at du synkroniserer din Android-mobil engang imellem, og så har du en backup af dine filer.

Rating:4.3 /5(baseret på 35 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilAndroid telefongendannelse, Android-genopretning, gendanne data.Sidst opdateret den 17-08-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen