To lette måder at gendanne slettede kontakter fra Android telefoner på
Kommentar

To lette måder at gendanne slettede kontakter fra Android telefoner på

Senest opdateret den 22-08-2018 af

Om vi synes om det eller ej, vil der altid komme et tidspunkt, hvor du får pludselige problemer med din smartphone og derfor mister alle dine kontakter. Dette kan skyldes en systemfejl, et beskadiget hukommelseskort eller blot en fejl fra brugerens side. Jeg har på fornemmelsen, at ingen har lyst til at miste sine kontakter, da det vil kræve en masse tid at indsamle disse igen. De fleste smartphone brugere, så som brugere af Android smartphones, kan ikke lade være med at spørge ind til måderne at gendanne kontakter på Android telefoner på. Heldigvis er der flere metoder, der kan bruges i dette tilfælde. Jeg vil uddybe metoderne i løbet af indlægget.

Bedste måde at gendanne dine mistede kontakter fra Android på

Hvis du har problemer med mistede kontakter på din Android telefon, skal du ikke være bekymret mere, da den bedste måde at gendanne mistede kontakter fra Android på vil blive uddybet nedenunder.

Metode 1: Gendan dine mistede Android kontakter med Gmail

En af måderne, du kan lave en komplet Android kontaktgendannelse på, er ved at gå ind på din Gmail-konto. Ja, ind på din Gmail-konto. Her er de ting du skal gøre.

  1. Log på din Gmail-konto og oppe i venstre hjørne af skærmen kan du se et Gmail-ikon med en nedafgående pil ved siden af. Blot klik på pilen og vælg kontakter og så vil du kunne se alle dine kontakter der.
  2. Hvis du stadig ikke kan få adgang til dine kontakter, skal du trykke på „CTRL + F5“ for at genindlæse.

Der er dog ét minus, denne metode virker kun, hvis du har synkroniseret din Android telefon med din Gmail-konto, inden du mistede dine kontakter. Hvis du ikke har synkroniseret de to, vil denne metode være ubrugelig. I dette tilfælde vil du måske få brug for et professionelt Android kontaktgendannelsesprogram, der kan hjælpe dig.

Metode 2: Datagendanner til Android til gendannelse af kontakter fra Android

Den første løsning kan være effektiv, men dens funktioner er begrænsede. Derfor er det meget bedre at bruge et professionelt program til gendannelsen af dine slettede kontakter fra Android. Dette fantastiske program er Datagendanner til Android.

Download

Med dette program har du adgang til alle de dejlige funktioner, som denne applikation har. Dette inkluderer evnen til at gendanne mistede kontakter og SMS-beskeder på næsten alle smartphones, der kører med Android styresystem. Den er også i stand til at gendanne andre filer så som lyd, billeder og videoer ligegyldigt hvilken måde du har mistet dem på. Derudover har programmet en meget sikker Android datagendannelse, som ikke lækker personlig information. Du har også muligheden for at søge i filerne, inden du gendanner dem, hvilket er fantastisk. I og med at Android telefoner er så populære nu til dags, er det et must at have et program som dette for at beskytte dine Android filer.

gendanne kontakter på Android telefoner

Hvilken metode er bedst?

Efter at have kigget på de to ovenstående metoder, kan det let konkluderes, at den første metode, som bruger din Gmail-konto, er begrænset, da den kun virker, hvis brugeren gemmer sine kontakter på sin Gmail-konto. Modsat virker Datagendanner til Android under alle omstændigheder, så længe enhederne har Android styresystem. Og den har utallige attributter, som kan tages i brug.

Undgå at miste kontakter på Android

Den bedste måde at undgå tab af telefonkontakter på er at lave en backup engang imellem, da smartphones er uforudsigelige og skrøbelige, hvilket gør at ethvert tab, sletning eller andet kan ske når som helst.

Rating:4.3 /5(baseret på 27 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilAndroid telefongendannelse, Android-genopretning.Sidst opdateret den 22-08-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen