Den første lydoptager, der er kompatibel med macOS 10.14 Mojave
Kommentar

Den første lydoptager, der er kompatibel med macOS 10.14 Mojave

Senest opdateret den 25-09-2018 af

Apple har annonceret den femtende store udgivelse af macOS, kaldet macOS Mojave. Der er nogle enestående-funktioner i det nye system, herunder Mørk funktion, Dynamisk skrivebord, nye privatlivsbeskyttelse og meget andet. Det betyder desværre også, at nogle apps måske ikke kører helt så, godt som de gjorde i ældre versioner af Mac-operativsystemet.

For at løse eventuelle kompabilitetsproblemer har Apowersoft frigivet en væsentlig opgradering til Lydoptager til Mac, som gør det muligt for brugerne at optage lyd fra MacOS 10.14. Udgivelsen er også det første program, der understøtter optagelse på macOS Mojave. Desuden forbedres den tilhørende lyd-enhed kraftigt til optagelse af lyd på Mac effektivt og i høj kvalitet. Du kan få mere at vide mere om denne nye version herunder.

Download

Nye funktioner:

Høj kompatibilitet med macOS Mojave

Den tidligere version af denne lydoptager er kompatibel med Mac-operativsystemet, herunder OS X Yosemite, OS X El Capitan, MacOS Sierra og MacOS High Sierra. Nu har vi tilføjet understøttelse af det nyligt udgivne macOS Mojave i denne nye version. Derfor kan brugere optage lyd på macOS 10.14, og dermed imødekommes deres behov, hvad de så end måtte være.

optage lyd på mac

Innovativ lydoptagelsesteknologi

For at hjælpe brugerne med at den bedste lydoptagelse, har vi fjernet Apowersoft Audio Device fra computerens system præference i den nyligt udgivne version. Med andre ord, anvender den nye version af Lydoptager til Mac den innovative lydoptagelsesteknologi efterlader ikke Apowersoft Audio Device i indstillingerne for input/output i systemlyd. Derfor vil brugerne ikke blive forvirret over at skulle vælge, hvilken lyd-enhed der skal bruges til at optage systemlyd.

Fremhævede funktioner:

Fuldt udstyret lydoptager

Apowersoft Lydoptager til Mac understøtter optagelse af lyd fra andre kilder, herunder computersystemets lyd, mikrofon eller begge dele. Dermed er det muligt at optage online radio, lydchat, fortællinger osv. For at gøre det nemmere for brugerne kommer denne lydoptager også med en opgaveplanlægger, der kan hjælpe med at optage lyd automatisk, når du ikke lige er ved computeren.

Avanceret lydredigering

Som en alsidig og omfattende lydoptager er denne applikation også nyttig til lydredigering. Med den kan du slette enhver del af lyden og gemme resten som en fil. Hvis der er behov for det, kan du også vælge flere dele af lydfilen i editoren og eksportere flere filer separat.

lyd editor

Kraftigfuld lydkonvertering

Derudover har dette program endda en indbygget konverter, der kan konvertere lydfiler til formater som MP3, WMA, M4A, OGG, FLAC, WAV osv. Det omfatter alle de kendte filtyper, du har brug for, og afspiller dem på enhver musikafspiller eller mobilenhed. Desuden understøtter programmet fletning af flere filer i en.

lyd konverter

Apowersoft Lydoptager til Mac har gjort et bemærkelsesværdigt fremskridt for at forbedre brugerens lydoptagelsesoplevelse ved hjælp af vores innovative teknologi. Desuden er det den første app, der understøtter lydoptagelse på macOS Mojave. Det bliver dit førstevalg, hvis du leder efter et lydoptagelsesværktøj. Du skal blot downloade det nedenunder og herefter nyde at bruge det.

Download

Rating:4.3 /5(baseret på 17 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilPressemeddelelse og nyheder.Sidst opdateret den 25-09-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen