Sådan bruges ApowerUnlock

ApowerUnlock er et værktøj til at låse iOS-skærm og Apple ID op. Det hjælper dig med at låse din iPhone eller iPad skærm på få sekunder, uanset hvilket iOS-system du har. Hvis du glemmer din adgangskode, kan du kontakte dig til ApowerUnlock for at få hjælp. Nedenfor er en brugervejledning om, hvordan du bruger ApowerUnlock at låse iPhone-skærm, iPad-skærm eller Apple ID op.

Sådan bruges ApowerUnlock

Download

Klik på knappen nedenfor for at downloade ApowerUnlock på din computer.

Download

Brugervejledning

Sådan låser du op for Apple-ID

Der kan være tilfælde, at du har glemt dit Apple ID eller andre har logget på med deres Apple ID på din iPhone/iPad, og du kan ikke fjerne dette, uanset hvor hårdt du prøver. Det kan være ret irriterende. Heldigvis løser ApowerUnlock dette nemt. Følg nedenstående trin for at se, hvordan du fjerner Apple ID ved hjælp af ApowerUnlock.

 1. Start ApowerUnlock, og tilslut din iPhone/iPad til pc med et USB-kabel.
 2. Vælg “Lås Apple ID op” fra venstre side af grænsefladen.

  lås op Apple ID

 3. Så bliver du dirigeret til opmærksomhedstips. Læs dem omhyggeligt, og klik derefter på “Start”, ApowerUnlock vil identificere alle tilgængelige enheder. Når din iPhone/iPad er blevet registreret, tjekker ApoweUnlock din iOS-version. Hvis din iPhone/iPad kører iOS 11,4 eller en nyere version, understøttes enheden ikke på grund af iOS-begrænsninger.

  opmærksomhedstips

 4. På din iPhone/iPad kører en iOS version, der er ældre end iOS 11.4, skal du følge følgende trin, og gå til “indstillinger” > “Generelt” > “Nulstil”, vælg “Nulstil alle indstillinger”. Du skal muligvis indtaste en adgangskode, hvis du har angivet en. Tryk på “Nulstil alle indstillinger” for at bekræfte. Derefter vil ApowerUnlock begynde at låse dit iOS Apple ID op.

  nulstil alle indstillinger

 5. Vent nogle få sekunder, indtil oplåsningsprocessen er fuldført. Når dette er gjort, vil Apple ID blive fjernet.

Sådan låser du op for iPhone/iPad-skærmen

ApowerUnlock kan også bruges til at låse den låste iPhone-skærm eller iPad-skærm opn. Det er ikke usædvanligt, at vi glemmer den adgangskode, vi har fastsat på vores iOS-enheder, og så kan vi ikke komme ind og bruge enheden. Heldigvis har vi ApowerUnlock. Se vejledningen nedenfor for at se, hvordan du låser iPad-skærmen eller iPhone-skærmen op ved hjælp af ApowerUnlock.

 1. På hovedgrænsefladen på ApowerUnlock vælger du “Lås skærmen op”, som du finder i højre side, og derefter vil det begynde at genkende din iOS-enhed med det samme.

  lås op iPhone skærmen

 2. Når din iOS-enhed er blevet registreret, kan du se enhedens navn, og systemet finder en firmware, der er kompatibel med din enhed, eller du kan klikke på rulleknappen for at vælge den firmware, du skal bruge.

  vælg firmware

 3. Vælg en output-mappe for at gemme firmwaren. Når du har valgt denne, skal du klikke på knappen “Begynd download” for at downloade firmwaren.

  start med at downloade firmware

 4. Når firmwaren er blevet hentet, skal du klikke på knappen “Start udpakning” for at pakke den ud.

  begynde at pakke ud

 5. Klik på knappen “Start oplåsning” for at låse din iOS-skærm op med det samme.

  Begynd med at låse op

Bemærk: Under udpakningen og oplåsningsprocessen skal du sørge for, at din iOS-enhed tilsluttet til din pc, og du må ikke bruge den.

FAQ (Spørgsmål og svar)

Q: Jeg glemte min adgangskode til min iPad, kan jeg låse min låste iPad op uden en adgangskode?

A: Ja, ApowerUnlock kan låse enhver låst iPhone/iPad-skærm og Apple ID op uden den nødvendige adgangskode.

Q: Hvad hvis oplåsningsprocessen afbrydes? Vil min iPhone blive en ubrugelig?

A: Selv om oplåsningsprocessen er blevet afbrudt, og ApowerUnlock ikke fik låst låse din iPhone/iPad op, kan du afslutte genoprettelsestilstanden med et enkelt klik og vende tilbage til den oprindelige status, på et hvilket som helst tidspunkt, uden tab af data.

Q: Jeg bruger en iPhone 6 med iOS 12, men Apple ID bliver låst af en eller anden grund. Kan jeg bruge ApowerUnlock til at låse Apple ID op på den version?

A: På grund af iOS-begrænsninger er funktionen til oplåsning af Apple ID kun tilgængelig på iDevices, der bruger iOS 11,4 og andre ældre versioner. Som på iDevices, der kører iOS 11.4 eller nyere versioner, skal du indtaste den korrekte adgangskode for at låse Apple ID’et op, og du kan ikke låse det op uden en korrekt adgangskode.

Q: Kan jeg bruge ApowerUnlock til at låse min gamle iPhone 5s op?

A: Ja, helt sikkert. ApowerUnlock er kompatibel med næsten alle iOS-enheder, herunder iPhone XS, XS Max, XR, X, 8/8 Plus, 7/7 Plus, 6s/6s Plus, 6/6 Plus, SE osv., og iPad som iPad Pro, New iPad, iPad mini, iPad Air og så videre.

Kontakt os

ApowerUnlock er et praktisk værktøj, du kan bruge til at låse din iPhone/iPad-skærm op og fjerne dit Apple ID. Hvis du støder på problemer, når du bruger denne software, skal du blot klikke på “Hjælp” > “Teknisk support”, eller indsende en billet for at få hjælp.

Rating:4.3 /5(baseret på 19 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Bergitte SzarekOprettet tilApowerUnlock.Sidst opdateret den 03-09-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Vejledning

Sådan bruges ApowerUnlock

Download

Jeg vil vædde på, at du vil synes om det!

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen