Apowersoft DVD-brænder

Apowersoft DVD-brænder
Rating: 3.7 / 5 (baseret på 2 ratings) Tak for din rating!

Lav en særlig DVD-film som gave til familie og venner eller skab din helt egen DVD-film med videoer, du har downloadet eller optaget selv. DVD-brænder er elsket af sine brugere for sine fantastiske funktioner og brugervenlige interface. Apowersoft anbefaler denne uforlignelige DVD-brændersoftware, som tillader dig at brænde video til DVD, når du vil.

  • Du kan brænde DVD’er med billeder, videoer og lyd i et hvilket som helst format
  • Brænd alle SD og HD-videoer til DVD lynhurtigt
  • Skab og personliggør en DVD-menu efter din egen smag
  • Rediger dine importerede filer med det fantastiske indbyggede redigeringsværktøj, før du brænder ned til DVD
  • Tilføj undertekster og lydspor

Den bedste software til DVD-brænding nogensinde fra Apowersoft giver dig frihed til at brænde videoklip til DVD-skiver, som kan afspilles både i DVD-afspilleren i hjemmet og bilen.

Download

Dette værktøj til at lave DVD’er er nemt at bruge, hvilket gør det anderledes end andre komplicerede DVD-brænderprogrammer. Uanset om du er begynder eller veteran, kan du bruge dette program til at lave DVD-skiver eller -mapper med enkelte klik på få minutter. Den færdige DVD kan så bruges som gave til venner eller til at opbevare dine lykkelige minder for altid. Du kan lave en DVD-skive, ISO-fil eller DVD-mappe ud fra et utal af forskellige slags videoer, inklusiv downloadede videoer, videokameraoptagelser og andre. Desuden kan du tilføje et lydspor og undertekster til dine klip, inden du brænder, for at skabe din helt egen DVD-film.

brænde video til DVD

Skab en DVD fra en hvilken som helst video, billede og lydfil

Det formidable program DVD-brænder kan brænde video, lyd og billeder i alle formater.

Det giver dig mulighed for at skabe en DVD ud fra video i alle populære SD- og HD-formater, såsom MP4, MPEG, 3GP, RMVB, WMV, HD MKV, HD MOV, M2TS, TS, HD WMV og mange andre.

De understøttede billedeformater er blandt andre JPEG, BMP, GIF, PNG og TIFF. Du kan lave et DVD-slideshow fra mange forskellige billedeformater eller kombinere fotos med video, når du brænder.

gør DVD-menu

Gør din helt egen DVD-menu personlig med gratis skabeloner

Der er et væld af forskellige skabeloner til DVD-menuer at vælge imellem, og de er allesammen helt gratis.

Du kan redigere din menu helt som du vil. For eksempel kan du tilføje din yndlingsmusik og -billeder som baggrund til din DVD-menu.

Du har rammer og knapper i en masse forskellige stile til rådighed, så du kan lave din helt egen unikke DVD-menu, hvor du også selv kan indtaste den tekst, du vil have vist.

rediger video

Rediger dine klip med det indbyggede redigeringsværktøj

Dette DVD-program har et utrolig kraftfuldt værktøj til redigering af video. Det tilbyder meget mere end sædvanlige videoredigeringsprogrammer og har funktioner såsom beskæring af video, tilpasning af opløsning og justering af lysstyrke, kontrast og mætning for en bedre effekt.

Derudover kan du også tilføje tekst eller vandmærker til dine videoer for at identificere dem som dine personlige klip.

rediger lydspor og undertekster

Tilføj og rediger lydspor og undertekster

DVD-brænder giver dig mulighed for at tilføje undertekster og lydspor til din DVD.

Rediger lydspor: Tilføj et eller flere lydspor til DVD’en og justér lydstyrke, bitrate og encoder efter dit behov.

Programmet understøtter alle lydformater, inklusiv AAC, OGG, MP3, AIFF, AC3, APE, WMA, AU, FLAC, MP2, WAV og mange andre.

Rediger undertekstspor: Tilføj alle de undertekster fra eksterne kilder, du vil, og vælg skrifttype, størrelse, farve, placering og sprog på undertekstsporet.

kraftfuld

Kraftfuld og professionel

Softwaren inkluderer en medieafspiller, der tillader dig at se en forsmag på dine valgte videoeffekter og giver dig mulighed for at tage et skærmbillede af dit værk ved at trykke på Snapshot-knappen, når du holder snigpremiere på din film.

Der kan brændes adskillige videoer til DVD på samme tid.

Du kan brænde dine videoer og billeder til DVD i tre forskellige formater - DVD-skive, DVD-mappe og ISO-filer.

De fleste typer af brændbare skiver understøttes, for eksempel DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD-R DL, DVD-5, DVD-9, osv.

Promotion-annoncer

Relaterede Artikler

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen