ApowerShow blev udgivet
Kommentar

ApowerShow blev udgivet

Senest opdateret den 13-03-2018 af

Apowersoft annoncerede i dag et helt nye produkt – ApowerShow. Som navnet antyder, er der tale om et program, der er designet specielt til at vise dine fantastiske videoer. Med dette værktøj kan du lave MV’er, lave videoer med split skærm, redigere, optage og downloade videoer. Hvis du er interesseret i at skabe stilfulde videoer med dine egne billeder eller videoer, vil du synes rigtig godt om de smarte funktioner og den strømlinede brugergrænseflade. Vil du prøve det nu? Download blot programmet, og lær mere om det i de følgende afsnit.

Download

Fremhævede funktioner ved ApowerShow

1. Nem at bruge MV Creator med smarte temaer

Med MV Creator kan du hurtigt og nemt lave musikvideoer med fotos og sange. Du kan vælge, hvordan du vil vise din video ved at vælge et af de temaer, der vises i panelet til højre. Det giver dig masser af klassiske og sjove temaer, herunder Concise, Memory, Childhood, Fashion, Watercolor og mange flere.

MV creator

2. Funktionsrig Skærm-splitter

Skærm-splitteren giver dig alle de funktioner, du har brug for til at lave en video om en mindeværdig begivenhed som fx en fødselsdag, en ceremoni eller bryllup. Du kan vælge at tilføje billeder, videoer eller begge dele til at lave split-skærm video. Du kan også bruge den som et praktisk, men kraftfuldt værktøj til at lave video collager. Det har følgende gode funktioner.

Stil:

Inden du begynder at lave din video, skal du vælge en, to, tre, fire eller fem skærmtilstande fra panelet til højre. Standardformatet er 16:9. Du kan også vælge 4:3 eller 1:1 som billedformatet for din video. Under indstillingen for aspektforhold kan du indstille kant og farven.

sæt stil

Filtre:

For at hjælpe dig med at forbedre din videos effekter, giver værktøjet dig en bred vifte af filtre, herunder Sepia, Black & White, Vertigo, Vignette, RGB noise, Distorter, Nervous og Glow.

vælg filter

Lyd:

Hvis din video har lyd, kan du klikke på panelet til venstre og justere lydstyrken og vælge at fade ind og ud eller ingen lyd.

indstil lyd

Musik:

Du har mulighed for at dæmpe lyden i din video ved at klikke på ikonet “Lyd”, der vises på din video. Du kan tilføje din yndlingsmusik til din video i stedet og justere lydstyrken eller vælge at fad ind og ud eller slukke helt. Sangen du tilføjer bliver automatisk afspillet i Loop mode.

tilføj musik til video

Eksport:

Afhængigt at dine kan du vælge at eksportere videoen som 480P, 720P eller 1080P.

vælg størrelse

3. Multifunktions video editor

Udover at bruge ApowerShow til at lave video collager, kan du også bruge det til at redigere video. Videoredigering kan ske med alle de grundlæggende redigeringsfunktioner, herunder trimning, rotering, beskæring, flipping og så videre.

trim video

Der er også andre avancerede tricks som justering af videohastigheden fra 0,5 til 2, kontrast, lysstyrke, mætning fra -100 til 100 og volumen fra 0 til 1000.

juster hastigheden

Du har også mulighed for at tilføje to typer vandmærke: det ene er tekst og det anden er et billede. Du kan indstille placering, størrelse og justere gennemsigtigheden på de vandmærker, du har tilføjet.

tilføj vandmærke til video

Desuden kan værktøjet hjælpe dig med at konvertere mediefiler til disse populære formater: MP4, MKV, AVI, WMV, HEVC, VOB, M4V, GIF, MP3, MP2, WMA, M4R, DTS, AC3 og så videre.

4. Praktisk skærmoptager

Hvis du har brug for at optage et lille videoklip eller et lydspor fra online ressourcer for at føje det til din video, kan du bruge skærmoptagelsesfunktionen. Denne skærmoptager understøtter optagelse af skærmaktiviteter på din computer sammen med lyd. Du kan vælge at optage hele skærmen, en region, webkameraet, området rundt om musen eller kun lyden. Det understøtter tilføjelse af forskellige annoteringer til din video under optagelse, herunder tekst, pile, linjer, rektangler osv.

vælg skærmoptagelsestilstand

5. Hurtig Video Downloader

Ved hjælp af dets værktøj til video download, kan du downloade videoer fra YouTube, Dailymotion, Vimeo, Vevo, Bilibili og tusindvis af andre websteder. Det understøtter HTTPS, HTTP, FTP, RTMP og andre protokollerne.

download video

ApowerShow er dit ideelle værktøj, når du vil oprette personlige og flotte videoer. Da det er et alt-i-et-program, er det også din perfekte assistent til at andre jobs, hvor der skal holdes styr på videoer. Klik på Download-knappen nedenfor for at komme i gang på din rejse udi videoredigering nu!

Download

Rating:4.3 /5(baseret på 16 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilPressemeddelelse og nyheder.Sidst opdateret den 13-03-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen