ApowerRescue blev udgivet
Kommentar

ApowerRescue blev udgivet

Senest opdateret den 31-07-2018 af

Apowersoft annoncerede i dag sit helt nye produkt – ApowerRescue. Som navnet antyder, er det et desktop-program, der er specialudviklet til at gendanne iOS-data, od det hjælper dig med at få dine tabte billeder, videoer, kontakter, beskeder, opkaldshistorik og mere tilbage. Hvis du er interesseret i ApowerRescue, kan du downloade dette værktøj og følge denne vejledning for at lære mere om det.

Download

Magien bag ApowerRescue

1. Gendannelse af forskellige typer data fra iOS-enheden

ApowerRescue er det bedste program til datagendannelse til næsten alle enheder, der anvender iOS-systemet. Nedenfor ses de forskellige iOS-enheder og filtyper, som understøttes.

Understøttede enheder:

iPhoneiPhone X, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone SE, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s
iPadiPad, iPad 2, iPad Air 1/2, iPad mini 1/2/3/4, iPad Pro

Understøttede filer:

hvad man skal vælge

2. Gendan mistede data fra iTunes/iCloud Backup

ApowerRescue er et program, der ikke kun hjælper dig med at gendanne data fra din iOS-enhed. Programmet muliggør hentning af mistede filer fra din iTunes- eller iCloud-backup. Hvis du har sikkerhedskopieret dine data via iTunes eller iCloud, kan du sikkert og hurtigt udtrække backupfilerne.

iCloud backup filer

3. Forhåndsvisning før gendannelse

ApowerRescue giver dig mulighed for at få forhåndsvist billeder, beskeder, kontakter, noter og lignende, herunder alle slettede og eksisterende filer. Dette sikrer det rigtige valg af filer til gendannelse og har således indlysende gendannelsesfordele.

forhåndsvisning af fotos

4. Kontroller de detaljerede oplysninger

Enheder, der anvender iOS-systemet, anses normalt for at være sikre, men denne form for sikkerhed er sommetider med kompleks. ApowerRescue er designet til at holde det komplekse ud af vores digitale liv. Programmet viser filnavnet, oprettelsestidspunktet for den enkelte fil og andre detaljerede oplysninger. Dette gør det muligt at spare meget tid ved at skelne mellem ønskede og uønskede data.

forhåndsvisning af fotos

5. Kategoriser på intelligent vis

ApowerRescues brugergrænseflade er lettilgængelig og velorganiseret. Der er tre tilstande til rådighed i ApowerRescue, nemlig iOS-enhed, iTunes backup og iCloud backup. Du kan skifte fra en tilstand til en anden med et enkelt klik.

forskellige tilstande

Konklusion

ApowerRescue kan hjælpe dig med at få alt tilbage på dine iOS-enheder. Programmet analyserer og scanner dine iOS-enheder og vise dig lister med alle de fundne filer. Klik på download-knappen nedenfor for at komme i gang nu!

Download

Rating:4.3 /5(baseret på 14 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilPressemeddelelse og nyheder.Sidst opdateret den 31-07-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen