ApowerREC blev udgivet
Kommentar

ApowerREC blev udgivet

Senest opdateret den 28-12-2017 af

15. december 2017 – Apowersoft lancerede i dag ApowerREC, som er et helt nyt program, der omdefinerer skærmoptagelse på tværs af platforme, herunder Windows og Mac, hvilket giver en oplevelse af en professionel skærmoptager i kraft af den utroligt intuitive og lettilgængelige brugergrænseflade. Det er en applikation, der kombinerer videooptager, realtidsannotation, opgavestyring, video upload, screenshot-værktøj og mere i et enkelt men omfattende program. Du kan installere programmet nedenunder og tjekke dets funktioner, som fremhæves og gennemgås i de næste afsnit i denne artikel.

Download

Fremragende funktioner i ApowerREC

1. Intelligent panel og overlejrende værktøjslinje

Denne skærmoptager har et intelligent panel, som er praktisk til at styre dit arbejde. Det er nemt hurtigt at vælge region, lyd og webcam, som du vil optage i videoen.

Intelligent panel

Desuden vises en fleksibel overlejrende værktøjslinje, når du starter optagelsen. Hvis du ikke har brug for den, kan du trække den til den ene side af computerskærmen, så pakkes den sammen, hvilket er brugervenligt. Du skal blot flytte musen hen på den for at få vist hele værktøjslinjen igen, og så kan du bruge annotation, skærmbillede eller andre værktøjer til at tilpasse din optagelse.

Overlejrende værktøjslinje

2. HD-videooptagelse med lyd

ApowerREC er også en helt særlig optager, da den har flere optagefunktioner, du kan vælge imellem. Du kan optage hele skærmen på din computer, tilpasse et udvalgt område eller optage området rundt om din mus (i bevægelse). Derudover kan du optage webcam alene eller optage webcam og skærm samtidig. Som professionelt optagelsesværktøj giver ApowerREC dig mulighed for at lave mere levende videoer, da programmet understøtter optagelse af video sammen med systemlyd eller mikrofon eller begge dele. Endelig har du mulighed for at sørge for, at videoer holdes synkroniseret med lyd.

Videooptagelse med lyd

3. Skærmkommentarer i realtid

Hvis man ønsker at kunne indsætte kommentarer i en video, der er i færd med at blive optaget, er ApowerREC det optimale valg. Det indeholder en masse redigeringsmuligheder, herunder tekst, linjer, rektangler, pile, fremhævning og meget mere flere. Denne funktion er med til at gøre videoer mere intuitive og illustrerende, hvilket kan være absolut nødvendigt, især hvis du står for online undervisning og undervisningsvideoer, præsentationsvejledninger eller andet digitalt indhold.

Skærmkommentarer i realtid

4. Automatiske optagelsesværktøjer til opgaver

Programmet leveres med to automatiske opgaveoptagelsesværktøjer, det ene er “Aktivitetsplanlægger”, som ofte bruges til at oprette en planlagt fjernoptagelsesopgave, så videoen optages automatisk, når du selv ikke er til stede ved din computer. Den anden er “Følg optagelse”, som er ret nyttig, hvis du skal optage en bestemt applikation og afslutte optagelsen automatisk, når applikationen lukker. Begge gør det nemmere for brugeren at optage, og giver mulighed for optagelse i situationer, hvor det ellers kunne være besværligt.

Opgaveplanlægger

5. Nem filhåndtering

Alle videooptagelser og skærmbilleder vises separat på hovedpanelet, så du nemt kan styre dem uden at skulle navigere til outputmappen. Derfra kan du se filnavnet, størrelsen og optagelsens varigheden direkte, hvilket er mere intuitivt end at skulle se efter i mappen. Administrationsindstillingerne omfatter visning, sletning, omdøbning, valg af alle osv.

Filhåndtering

6. Flere platforme til upload

Hvis du skal dele den optagede video eller billedet, du har taget, med dine venner, giver ApowerREC adgang til alle de store platforme til upload af videoer, herunder YouTube og FTP. Hvis du har brug for at uploade screenshots for at frigøre plads ”i skyen” til opbevaring og deling, kan du også uploade dem til screenshot.net med et enkelt klik med musen.

Flere platforme til upload

ApowerREC er faktisk et ret nyttigt program, der kan anvendes til flere forskellige formål, uanset om det er til uddannelsesformål, forretningspræsentation eller underholdning. Du kan downloade det via knappen nedenfor og nyde alle de fantastiske funktioner, du kan læse om ovenfor.

Download

Rating:4.3 /5(baseret på 8 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilPressemeddelelse og nyheder.Sidst opdateret den 28-12-2017

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen