ApowerEdit til Mac blev udgivet
Kommentar

ApowerEdit til Mac blev udgivet

Senest opdateret den 30-09-2018 af

For at imødekomme Mac-brugerens behov for redigering af video udgiver Apowersoft ApowerEdit til Mac den 28. september 2018. Du skal blot importere dine optagelser til dette program, så du kan skabe fantastiske præsentationer som markedsføringsvideoer, softwareoversigter, bryllups-slideshows, etc. Jeg tror, du bliver imponeret over dets intuitive brugergrænseflade og de praktiske funktioner. Lad os hente ApowerEdit til Mac nu og begynde at skabe dit mesterværk!

Download

De fremragende funktioner ApowerEdit til Mac har

1. Understøtter de vigtigste medieformater

Denne videoeditor understøtter de populære videoformater (MP4, MOV), lyd (MP3, AAC) og billeder (JPG, PNG, HEIC). Der er to enkle fremgangsmåder til at importere dine mediefiler eller -mapper: Den ene er ved træk og slip, og den anden er ved at klikke på “Import”> “Importér fil / mappe” knapperne.

importere filer

2. Kommer med masser af tekst-, filter- og overgangsskabeloner

Alle tekst-, filter- og overgangsskabeloner, der er inkluderet i dette værktøj, er udarbejdet af vores professionelle designere. Afhængigt af dine brugsscenarier kan du vælge de mest passende smarte tekster, stilfulde filtre eller dynamiske overgange for at forbedre din video!

flere skabeloner

3. Opdel video og lyd nøjagtigt

Ofte indeholder dine videooptagelser unødvendigt indhold som f.eks. reklamer, pauser, utydelige dele osv. ApowerEdit til Mac har en enkel og effektiv video-splitter, som giver dig mulighed for at skære uønskede segmenter væk præcist og slette dem. Du kan klikke på “forrige ramme” og “næste ramme” i forhåndsvisningsområdet for at finde præcis den nøjagtige del, du vil fjerne fra din video.

skære video

Du kan også frit flytte lydfilen på lydsporet og skære ned længden, og derefter fjerne uønskede klip med det samme ved hjælp af programmets opdelingsfunktion.

4. Beskær videoer med eller uden bevarelse af billedforhold

Vil du fjerne se de irriterende personer eller andre objekter i din video? Så skal du blot anvende programmets beskæringsfunktion til at fjerne de uønskede dele. Du kan vælge, om du vil beholde billedformatet eller ej, når du beskærer videoen.

afgrøde video

5. Fjern lyd fra video

Hvis du ikke synes om den originale lyd, der er indeholdt i videoen, kan du fjerne lyden fra videoen og erstatte den med en ny lydfil. Eller hvis du ønsker lyden fra videoen, skal du blot vælge at fjerne lyden fra video og eksportere lydfilen.

fjern lyd fra video

6. Lav PIP (billede-i-billede) video

Har du nogensinde ønsket at oprette en PIP-effektvideo til at formidle mere information til dine seere? Dette videoredigeringsprogram giver dig mulighed for at tilføje et billede eller en video på PIP-sporet. Det betyder, at du kan dele to videoer på en skærm på samme tid eller indlejre et billede i din video. Det gør det nemt at flytte og beskære den video eller billede, du tilføjede på PIP-sporet.

lav PIP video

7. Eksporter som video- eller lydfil

Efter redigering af videoen med dette videoredigeringsprogram til Mac, kan du vælge at eksportere det redigerede som en video eller en lydfil. Programmet understøtter eksport som populære videoformater som MP4, MOV og MP3-lydformatet, som er kompatible med de fleste former for digitale enheder eller multimedieafspillere. Udover at kunne indstille videoformatet, kan du også tilpasse videoopløsningen. Du kan vælge enhver opløsning, dvs.: 640×480, 1280×720, 1920×1080 – alt afhængig af hvad du foretrækker!

eksporter video

Konklusion

Ved hjælp af denne videoredigeringssoftware kan du tilføje særlige titler, billedtekster, filtre, overgange, opdele og fjerne dele, beskære videoer, erstatte baggrundslyd, oprette PIP-video osv. Alt i alt kan ApowerEdit til Mac omdanne dine optagelser til fantastiske videoer med blot et par klik. Tøver du stadig med at vælge et program til redigering af videoer på din Mac-computer? Du skal blot klikke på Download-knappen for at få dette fantastiske program til videoredigering lige nu! Du vil synes rigtig godt om det.

Download

Rating:4.3 /5(baseret på 21 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilPressemeddelelse og nyheder.Sidst opdateret den 30-09-2018

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen