ApowerCompress blev udgivet
Kommentar

ApowerCompress blev udgivet

Senest opdateret den 03-07-2019 af

Mange af vores brugere klagede over, at de ønskede at dele deres videoer eller billeder på Instagram, WhatsApp, Facebook eller andre sociale netværkssider, men der var begrænsninger for filstørrelsen. For at hjælpe vores kunder med at løse dette problem, har Apowersoft i dag udgivet et nyt program kaldet ApowerCompress. ApowerCompress er et kompakt komprimeringsværktøj kommer med mange fantastiske funktioner. Du kan downloade programmet nedenunder for at prøve det lige nu og lære om dets funktioner i de følgende afsnit af denne artikel.

Download

Magien bag ApowerCompress

1. Smuk og intuitiv brugerflade

Selv om du ikke har nogen særlige computerfærdigheder, vil du hurtigt finde ud af, hvordan du bruger dette program, når du bruger det for første gang. Der er tre faner: Komprimer billede, Komprimer video og Komprimer PDF på venstre panel. I det højre panel kan tilføje filer, vælge komprimeringstype, vælge outputformat osv. I bunden af brugergrænsefladen kan du indstille output-mappen, åbne mappen og starte komprimering af filer ved at klikke på “Komprimer”-knappen.

2. Høj komprimeringshastighed og hastighed

ApowerCompress er rigtigt godt til at komprimere filer i forskellige formater. På den ene side kan den komprimere filerne med super høj hastighed og med høj komprimeringshastighed. På den anden side anvender programmet den mest avancerede algoritme for at sikre, at outputfilerne har høj opløsning. I det hele taget er det bedre end andre almindelige komprimeringsværktøjer, der findes på nettet.

3. Komprimer billede

Dette komprimeringsprogram understøtter komprimering af billede i en bred vifte af formater, herunder JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF osv., og du kan gemme billedet i det oprindelige format eller JPG-format. Afhængigt af dine behov kan du vælge at komprimere billeder på tre måder: Størrelse, Normal og Kvalitet.

komprimer billede

4. Komprimer video

ApowerCompress kan automatisk registrere opløsningen på den video, du importerede, og gemme den i det oprindelige format eller MP4-format. Inden du begynder at komprimere videoen, kan du vælge komprimeringsmåden som Størrelse eller Kvalitet. Programmet giver mulighed for en række populære output opløsninger, herunder: 1080p, 720p, 480p, 1024×720, 960×720, og så videre og så videre.

komprimer video

5. Komprimer PDF

Inden du begynder at komprimere PDF-filer, kan du vælge den, der passer bedst af de tre tilgængelige kompressionsmåder: størrelse, normal og kvalitet. Dette hjælper dig med at komprimere PDF-filer med høj hastighed og giver et output i høj opløsning.

komprimer PDF

6. Samtidig komprimering af filer

Hvis du skal komprimere mange videoer, billeder eller PDF-filer ad gangen, kan du nemt gøre dette med ApowerCompress. Du skal blot vælge filerne samtidig og trække dem til “Træk eller klik for at tilføje fil”-området eller klikke på knappen “Tilføj mappe” for at importere alle filerne hurtigt. Når du har importeret filerne, skal du vælge måde, format osv. Og klikke på knappen “Komprimer”. Så skal blot lade programmet trylle for dig.

Download

Rating:4.3 /5(baseret på 15 ratings)Tak for din rating!
Postet af:Oprettet tilPressemeddelelse og nyheder.Sidst opdateret den 03-07-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Eksklusiv
giveaway
&
værdifulde
rabatter
Lær mere
Apowersoft Unlimited
Et-klik Installation til 14+ All Apowersoft produkter
new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen