ApowerUnlock blev udgivet

Apowersoft har annonceret et nyt produkt – ApowerUnlock. Som navnet indikerer, er der tale om et program, der primært bruges til at låse iPhone/iPad/iPod skærmlås og Apple ID op, hvis du har glemt adgangskoden, fået eller købt en brugt iOS-enhed, eller når din iOS-enhed låser efter for mange oplåsniingsforsøg med forkert adgangskode. For at lære mere om ApowerUnlock, skal du bare downloade det ved at trykke på knappen nedenfor- så kan du lære mere om alle de fantastiske funktioner.

Gratis download
ApowerUnlock blev udgivet

Fremhævede funktioner i ApowerUnlock

1. Den enkleste brugergrænseflade.

ApowerUnlock har en enkel og brugervenlig grænseflade, som gør den nem at bruge. Du finder hurtigt ud af, hvordan du låser din iOS-skærm eller Apple ID op ved blot at følge den vejledning og de tips, der findes på programmets grænseflade.

2. Lås Apple ID op – let som en leg.

ApowerUnlock giver en nem løsning til at låse Apple ID op. Det er ret almindeligt, at du ikke kan huske iCloud-adgangskoden til dit Apple ID. I dette tilfælde kan du gå til iCloud for at finde løsninger. Men, det kan tage ret lang tid – så hvis du bruger ApowerUnlock, kan du spare al denne tid. Med blot et enkelt klik, kan du starte processen med at låse enheden op. Hvis du bare følger de enkle trin på grænsefladen og konfigurere indstillingerne på din iOS-enhed, vil du være i stand til at låse iCloud eller Apple ID op på et par minutter.

Lås Apple ID op

3. Lås iOS-skærmen op uden problemer.

Der kan være tilfælde, hvor du har glemt adgangskoden til din iPhone/iPad, og så kan ApowerUnlock hjælpe dig. Det giver dig mulighed for at låse din iPhone/iPad skærm uden en adgangskode. Og det virker også, når du ikke kender adgangskoden til iOS-skærmen, hvis du fx har fået en brugt iPhone/iPad. Og endelig:  hvis skærmen på din iPhone/iPad er ødelagt, så du ikke kan indtaste adgangskoden, så kan ApowerUnlock være en stor hjælp. Ligegyldigt hvad årsagen er, kan ApowerUnlock hjælpe dig.

Lås iOS-skærmen op

Konklusion

Afslutningsviskan man blot konstatere, at ApowerUnlock er et ideelt program til at låse din iOS-skærm og Apple ID op, uanset hvordan den er blevet låst. Hvis du har låst din iPhone/iPad/iPod utilsigtet, kan du benytte ApowerUnlock. Bare download programmet, og kom i gang med at låse din iOS-skærm eller dit Apple ID op.

Rating:4.3 /5(baseret på 23 ratings)Tak for din rating!
Postet afBergitte Szarekden tilPressemeddelelse og nyheder.Senest opdateret den 06-09-2019

Skriv en kommentar

Indtast venligst dit navn!
Indtast venligst din anmeldelse af indholdet!

Kommentér (0)

Gratis download

Jeg vil vædde på, at du vil synes om det!