PDF Konverter – Konverter mængder af PDF’er til Office-formater

PDF Konverter
Rating: 5.0 / 5 (baseret på 1 ratings) Tak for din rating!

Lav eller skræddersyg flotte PDF brochure til dit behov, eller konverter dine PDF-filer til MS Office-formater som Word, PPT, Excel osv., for let at redigere i dem. PDF Konverter er en meget populær og brugbar kontorsoftware for forretningsfolk. Apowersoft anbefaler denne PDF konverteringssoftware, hvis du skal have konverteret PDF’er på arbejdet.

  • Konverter let oprindelige PDF-filer til mere brugbare formater
  • Gem ethvert Microsoft-dokument som PDF-fil
  • Konverter adgangskodebeskyttede og billedbaserede PDF-filer
  • Håndter dine PDF-filer
  • Understøtter adskillige konverteringsmuligheder

Denne fantastiske PDF konverter, valgt af Apowersoft, hjælper brugere med at konvertere, redigere og lave PDF-dokumenter på mange forskellige måder.

Download

Når du laver PDF’er fra Word/txt/billeder/PPT osv., kan du vælge en adgangskode for at beskytte dem. Du vil muligvis konvertere PDF-filer til andre Office filformater for lettere at bruge dem. Apowersoft PDF Konverter er det bedste valg, hvis du vil konvertere PDF-filer til alle de populære Microsoft Office-formater eller gemme disse som en PDF-fil. Softwaren er let at bruge, ligegyldigt om du er trænet eller ej. Derudover, er den meget billigere end Adobe Acrobat.

konvertere PDF-filer

Konverter enhver PDF til mange redigeringsbare formater

I modsætning til andre PDF konverteringssoftware har denne PDF konverter en kraftfuld PDF konverteringsfunktion, som understøtter konvertering af alle slags PDF-filer, inkluderende skannede PDF’er, beskyttede PDF’er og mange andre.

Konverter oprindelig PDF: Den kan konvertere oprindelige PDF-filer til Word/txt/Excel/billede/PPT og andre Microsoft formater, og den kan også konvertere til Epub/Html/Web, osv.

Konverter beskyttet PDF: Den er i stand til at konvertere adgangskodebeskyttede PDF-dokumenter uden besvær. Denne funktion er brugbar, hvis adgangskoden blev lavet af en tidligere ejer.

Konverter skannet PDF: Udover de andre funktioner tillader dette PDF-konverteringsprogram dets brugere, at konvertere billedbaserede skannede PDF-filer, fordi den har OCR-teknologi.

Lav PDF-filer

Lav PDF-filer fra Word, Excel, PPT osv.

Hvis dine vitale dokumenter skal redigeres af andre, vil du måske have brug for at gemme den redigerbare Word, txt, PPT eller Excel-fil som en PDF-fil. Dette kraftfulde program tillader dig at lave dine egne PDF-filer. Derfor kan softwaren også kaldes en PDF-opretter.

Lav PDF fra Office: Den er i stand til at lave PDF-filer af alle MS Office formater, så som Word, PowerPoint, txt, Excel og andre.

Lav sikrede PDF-filer: PDF-konverteringsværktøjet tillader dig at lave adgangskodebeskyttede PDF-dokumenter, hvis du vil kunne bestemme, hvem der har adgang til filerne.

Håndter PDF-filer

Håndter PDF-filer

Denne dejlige shareware konverterer ikke blot dokumenter mellem PDF og andre redigerbare formater, men den lader dig også håndtere dine PDF’er, som du ønsker det.

Tilføj adgangskode: Den giver dig muligheden for at lave en adgangskode, så du kan begrænse hvem der kan åbne og se dine PDF-dokumenter. Lav en adgangskode for at sikre din vigtige PDF-filer.

Tilpas PDF-filer: Dette multifunktionelle PDF-program gør, at du kan tilpasse PDF’en. For eksempel kan du omorganisere, samle adskillige PDF-filer på forskellig vis og du kan tilføje stempler eller vandmærker på dine PDF’er for at gøre dem unikke.

Saml PDF’er: Den har en samlefunktion. Den tillader dig at samle en masse PDF-filer i én fil uden problemer.

Flere konverteringsmetoder

Flere konverteringsmetoder med høj hastighed

Den har to konverteringsmetoder – massemetoden og delvismetoden. Det gør, at du kan konvertere et stort antal PDF-filer på en gang. Men, du kan også vælge at konvertere en side eller flere eller blot en del af en side og konvertere det.

Ved brug at dette PDF konverteringsværktøj kan du konvertere dine PDF-filer hurtigt.

Simpel, belejlig og effiktiv

Simpel, belejlig og effiktiv

PDF konvertersoftwaren har en intuitiv brugerflade. Det er let for dig at konvertere PDF til Office og gemme PDF-filer fra Word, txt, billede, PowerPoint, osv.

Den kan beholde din originale tekst, billede eller grafik i din fil, og den kan endda bevare det oprindelige format og layout.

Værktøjet tillader dets brugere at se deres PDF inden konverteringen.

Det er ikke kun et PDF-konverteringsværktøj; den kan også bruges som TIFF konverter. Du kan bruge den til at konvertere TIFF til JPG, PNG, BMP og mange andre, hvis du arbejder med TIFF-filer.

Promotion-annoncer

Relaterede Artikler

new
Support
Del
Anmeldelse
Kommentér
Tilbage til toppen